Notaris Lollum

Ben jij opzoek naar een professionele notaris in Lollum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Lollum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Lollum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Lollum gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Lollum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lollum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Burgwerd, Hichtum en Schettens bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lollum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Lollum kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Lollum. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Lollum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Lollum vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Lollum? Het kan moeilijk zijn om uit te komen bij de competente persoon die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het flinke aanbod is het complex om de passende partijen nog te herkennen. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze zoektocht. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Lollum. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als voorheen.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Lollum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Lollum te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Lollum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lollum?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Lollum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Lollum kan je onder andere begeleiden met het opmaken van een testament of het verwerken van een erfenis. Verder is een notariskantoor in Lollum de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opmaken van verschillende notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Lollum kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een specifiek specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de gebeurtenis erom vraagt. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Lollum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lollum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lollum te vinden dat bij je past.

Lollum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een expeditie gestart naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Lollum een notariskantoor te zoeken voor deze taak. Evenals het opmaken van een notarieel testament is iets wat mensen in Lollum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan immer gegarandeerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. Dit komt zeer goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het verbreken van een relatie. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is verwoord, goed is beschreven en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Niettemin is het verbreken van een verbinding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Lollum via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen als een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Lollum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lollum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lollum.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Lollum

De prijzen zijn een belangrijke component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Lollum. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan wel dat competente notaris kantoor in Lollum? Je vraagt makkelijk via ons diverse offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de beste keuze. De onkosten van een notaris kantoor in Lollum worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

De kosten van een notaris kantoor in Lollum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lollum

Nu notarissen uit Lollum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lollum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Lollum

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Lollum kunnen sterk uiteen lopen om aparte aanleidingen. Er bestaat wederkerig aanzienlijk wat onderscheid tussen de aparte notarispraktijken in Lollum. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Lollum vindt die nog niet zo lang bestaat of zeer klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Lollum die erg veel expertise heeft of enorm veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel past bij je omstandigheid. Kijk in ieder geval of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lollum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lollum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Lollum notarispraktijk offertes op te vragen? Goed! Daar helpen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk heel erg groot waardoor ook in Lollum een notarispraktijk te vinden is die nauwkeurig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Vanzelfsprekend is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Lollum je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wanneer je in Lollum een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en meteen nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt altijd nog nog beslissen om een alternatieve optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lollum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lollum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lollum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lollum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lollum

Samenlevingscontract opgesteld

20 mei 2024

Binnen een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Buitengewoon!

- Gerardus Blom

Vlot een passende notaris geregeld.

15 mei 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Joost Timmermans

Samenlevingscontract overeengekomen

5 mei 2024

In minder dan enkele ontmoetingen werd het samenlevingscontract exact opgesteld zoals ik het voor ogen had. Fantastisch!

- Gerardus Kuipers

Goed begeleid van start tot einde proces

29 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het traject. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Remco van Leeuwen

Echt een vakvrouw

24 april 2024

Onze notaris had duidelijk kennis van zaken. Enorm fijn!

- Tim van der Linden

De stap naar een samenlevingscontract gezet

20 april 2024

Na een aantal jaar gezamenlijk wonen alles toch maar formeel gemaakt. Voelt wel aangenaam.

- Femke van der Linden

Aanvraag offertes aan te raden

11 april 2024

Uit persoonlijke ervaring raden wij notaris-kaart en dus de offerte aanvraag aan.

- Koen Jansen

Oprecht fatsoenlijk

5 april 2024

Geweldige notaris, zoals ik had vermoed.

- Cornelia Visser

Door raad en daad geholpen

27 maart 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

- Alexander Smeets

Uitgelichte notarissen uit Lollum

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Jelsma Koelma Netwerk Notarissen

A.M. Van Schurmansingel 51-53
8801 JR Franeker
Nederland

0517 394 541
http://www.jelsma-koelma.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/