Notaris Eindhoven

Wil jij een betaalbare notaris uit Eindhoven die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Eindhoven verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Eindhoven – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Eindhoven gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Eindhoven
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eindhoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Leende, Geldrop en Nuenen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Eindhoven

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Eindhoven is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Eindhoven vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Eindhoven kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Eindhoven vinden

Wil je een competente notaris in Eindhoven vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een kundige notaris. Wij hebben een royaal portefeuille en hiermee vind je in minder dan enkele momenten een geschikte notaris in Eindhoven voor jouw project. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Eindhoven in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Eindhoven meestal alsnog een verstandige keuze.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Eindhoven in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de komende gevallen een notaris in Eindhoven te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Eindhoven een gewichtige rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook wanneer je een concern wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Eindhoven om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Eindhoven

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Eindhoven?

Het juiste notariskantoor in Eindhoven sluit haarfijn aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Eindhoven is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Eindhoven voor diverse specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor erg veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Eindhoven.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een specifiek specialisme brengen. Niettemin zijn er verschillende denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Eindhoven je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Eindhoven?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Eindhoven te vinden dat bij je past.

Eindhoven notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Eindhoven een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Indien je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook regelmatig terecht bij een speurtocht in Eindhoven naar een notariskantoor.

Je bent dan immer gegarandeerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het document is immers erg van belang indien het noodzakelijk is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Veelal is dat pas bij het beëindigen van de regeling in kwestie. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is verwoord, correct is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Toch is het opheffen van een liefdesrelatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Eindhoven via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Eindhoven je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Eindhoven?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Eindhoven.

Kosten notaris Eindhoven

Alvorens je te verdiepen in de prijzen is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en raadgeving. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Het is een professional met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Eindhoven stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

Er zijn verschillende manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Eindhoven op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Eindhoven

Nu notarissen uit Eindhoven vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Eindhoven vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Eindhoven

De tarieven voor een notarispraktijk in Eindhoven kunnen behoorlijk uiteen lopen om allemaal oorzaken. Er bestaat over en weer aanzienlijk wat verschil onder de verschillende notarispraktijken in Eindhoven. Tariefstellingen kunnen beduidend afwijken op basis van ervaring en kunde, en bovendien op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Eindhoven die net begonnen is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost meestal iets minder dan een notarispraktijk in Eindhoven die veel groter is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Eindhoven te vinden is door verschillende aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Eindhoven op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Eindhoven vergelijken

Het is natuurlijk een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. In de aanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan vaak zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat erg noodzakelijk is in het geval van juridische affaires. Mocht de notarispraktijk in Eindhoven iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit bespaart een boel tijd die nodeloos besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een gesprek. Vanuit dit gesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Eindhoven voor jou kan betekenen. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Eindhoven

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Eindhoven en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Eindhoven

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Eindhoven terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Eindhoven

Samenlevingscontract geregeld

19 juni 2024

Samenlevingscontract was vlug overeengekomen. Super!

- Vincent de Wit

Echte autoriteit in rechtsgebied

9 juni 2024

Mijn notaris had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Johan Jansen

Hele zaak vakkundig begeleid

2 juni 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Bram van de Brink

Minder duur uit dan ik dacht

26 mei 2024

Kosten vielen veel lager uit dan ik dacht.

- Johan van de Veen

Offerte was betaalbaar

23 mei 2024

De kosten waren laag, tegen onze verwachting in.

- Johannes Koster

Samenlevingscontract opgesteld

17 mei 2024

Samenlevingscontract was vlug overeengekomen. Top!

- Astrid van Dam

Bekwame notaris ingeschakeld

5 mei 2024

Vakkundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit helder en bekwaam aangepakt.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Daniël Verbeek

De notaris was zeer bereikbaar

2 mei 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer fijn.

- Angelique Martens

Voldaan met afgeleverd werk

25 april 2024

Simpelweg tevreden met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Annemieke van Wijk

Uitgelichte notarissen uit Eindhoven

Woning Ontruiming Eindhoven

Armagnaclaan 4
Dillenburgstraat 28
5627 BL Eindhoven

040 261 8244
http://www.deseniorenverhuizer.nl/

Anboom Holding N.v.

Eindhovenseweg 126
5582 HW Waalre
Nederland

040 221 5015
http://www.vdb-law.nl/

Pui B.V.

Doctor Cuyperslaan 82
5623 BB Eindhoven
Nederland

040 243 6000
http://www.hkp-notarissen.nl/