Notaris Utrecht

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Utrecht?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Utrecht verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Utrecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Utrecht gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Utrecht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Utrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Bunnik, Ossenwaard en Houten bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Utrecht

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Utrecht is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Utrecht vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Utrecht kunt vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Utrecht vinden

In ieder geval al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Utrecht? Het kan moeilijk zijn om uit te komen bij de geschikte professional die je juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het grote aanbod is het uitdagend om de passende partijen nog te vinden. Maar tijdens deze speurtocht zullen wij er tevens voor je zijn. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Utrecht. En met deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Utrecht te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Utrecht te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Utrecht

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Utrecht?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Utrecht voor nodig hebben. Een notariskantoor in Utrecht zal je helpen met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals onder andere een erfenis of een testament. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Utrecht er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Utrecht moet zoeken.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er diverse denkbare situaties waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Utrecht je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Utrecht?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Utrecht te vinden dat bij je past.

Utrecht notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien argumenten kunnen opnoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Utrecht notarispraktijk, je zult nu eenmaal flink veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je flink geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Hierbij kan je denken aan onder andere gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. De notaris in Utrecht weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Daarnaast zal je vanwege de notaris flink tijd kunnen besparen. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die meerdere woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf natuurlijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Utrecht notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Utrecht?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Utrecht.

Kosten notaris Utrecht

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Utrecht dan is het noodzakelijk om je te oriënteren op de tarieven. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan echt dat passende notaris kantoor in Utrecht? Je vraagt eenvoudig via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de aantrekkelijkste keuze. De tarieven van een notaris kantoor in Utrecht worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

De kosten van een notaris kantoor in Utrecht kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Utrecht

Nu notarissen uit Utrecht vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Utrecht vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Utrecht

De kosten voor een notarispraktijk in Utrecht kunnen behoorlijk uiteen lopen om allemaal redenen. De ene notarispraktijk in Utrecht is uiteraard de andere niet. Tarieven kunnen aardig variëren op basis van ervaring en kundigheid, echter ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Utrecht die net begonnen is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost meestal iets minder dan een notarispraktijk in Utrecht die veel groter is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Probeer tevens te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Utrecht op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Utrecht vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Utrecht notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Prachtig! Daar assisteren we je graag bij! Ons netwerk is immers flink groot waardoor ook in Utrecht een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op jouw wensen en behoeften.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt spoedig beantwoord door meerdere partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Utrecht gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk contact kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Indien je in Utrecht een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en meteen nog een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Later kun je over het algemeen nog een andere weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je vandaag al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Utrecht

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Utrecht en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Utrecht

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Utrecht terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Utrecht

Voldaan met afgeleverd werk

11 juli 2024

Gewoon verheugd met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- René Kuipers

Betrouwbare notaris gevonden

6 juli 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Chantal Groen

Competent en vakkundig.

25 juni 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Martijn Hoekstra

Afhandeling uit handen

21 juni 2024

De erfenis geregeld krijgen is al naar en vervelend genoeg. De notaris welke we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, zeer prettig.

- Björn Koning

Voordelig en top!

11 juni 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was vlug gedaan! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking voorafgaand. Tevreden dus!

- Marcel Jonker

Goedkoop is duurkoop

8 juni 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Gerardus Bakker

Bekwame notaris ingeschakeld

29 mei 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en snel opgesteld.
Ondanks de soort van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
De tarieven waren goed.

- Christian van den Bosch

Voldaan met afgeleverd werk

25 mei 2024

Simpelweg content met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Roy Timmermans

Helemaal goed in orde

15 mei 2024

Wilsbeschikking is buiten al teveel poespas geregeld. Duidelijke taal en lage tarieven. Perfect.

- Martijn Kramer

Uitgelichte notarissen uit Utrecht

Notariskantoor

Jutfaseweg 1
3522 HA Utrecht
Nederland

030 271 9227
http://notarisinfo.nl/

Van Benthem & Keulen advocaten & notariaat

Archimedeslaan 61
3584 BA Utrecht
Nederland

030 259 5959
http://www.vbk.nl/

Holtman Notarissen B.V.

Koningslaan 62
3583 GP Utrecht
Nederland

030 215 0515
http://holtmannotarissen.nl/contact