Notaris Hitzum

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Hitzum?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Hitzum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Hitzum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Hitzum gezocht?

Een notaris in Hitzum vinden

Notaris Hitzum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hitzum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Lollum, Pietersbierum en Franeker bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hitzum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Hitzum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Hitzum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Hitzum vinden

Ben je zoekende naar een geschikte notaris in Hitzum? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Vanuit notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een deskundige notaris. Door ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Hitzum die aansluit op je behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Hitzum in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Hitzum regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Hitzum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de komende gevallen een notaris in Hitzum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een kantoorpand, krijg je tevens te maken met een notaris. Echter tevens indien je een onderneming wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Hitzum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Hitzum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hitzum?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je precies een notariskantoor in Hitzum nodig hebt. Een notariskantoor in Hitzum kan je onder andere helpen met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Tevens is een notariskantoor in Hitzum de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opmaken van een aantal notariële aktes. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Hitzum kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een bijzonder specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de omstandigheid daarom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Hitzum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hitzum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hitzum te vinden dat bij je past.

Hitzum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Hitzum naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de aankoop van een woonhuis. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Hitzum bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus altijd dat deze papieren begrijpelijk en rechtsgeldig zijn.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die een aantal woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Hitzum een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf aanzienlijke moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hitzum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hitzum.

Notaris kosten Hitzum

Voor je te verdiepen in de prijzen is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raadgeving. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een professional met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Hitzum stelt bijvoorbeeld de aktes op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn diverse manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Hitzum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hitzum

Nu notarissen uit Hitzum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hitzum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Hitzum

De tarieven voor een notarispraktijk in Hitzum kunnen behoorlijk uiteen lopen om aparte redenen. De ene notarispraktijk in Hitzum is biologisch de andere niet. Kosten kunnen beduidend variëren op basis van ervaring en kunde, en tevens op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Hitzum die net gestart is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder dan een notarispraktijk in Hitzum die veel massiever is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Hitzum te zoeken is door allerlei offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel past bij jouw omstandigheid. Probeer bovendien te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een doordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hitzum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hitzum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Hitzum notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Mooi! Hier kunnen wij je immers ideaal bij helpen! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Hitzum aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoefte.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door meerdere partijen die voor jou interessant zijn. Logischerwijs is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Hitzum je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op als je in Hitzum een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog beslissen om een overige optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hitzum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hitzum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hitzum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hitzum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hitzum

Werkelijk een vakvrouw

20 november 2023

Onze notaris had overduidelijk kennis van zaken. Erg fijn!

- Richard Kramer

Begeleiding was fantastisch

18 november 2023

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Dave Bosch

Betrouwbare partner

11 november 2023

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Aangenaam!

- Danny Jansen

Een professional die snapt waar die het over heeft

5 november 2023

Razendsnel de passende man gevonden. Dankjewel!

- Adriana Janssen

Content met begeleiding

24 oktober 2023

Gewoonweg content met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Dennis Smits

Notariskantoor was top

15 oktober 2023

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Richard de Wit

Prima!

8 oktober 2023

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor zaken rondom ons erfrecht gevonden. De verzoeken die we hadden werden gauw en duidelijk beantwoord.

- Sanne de Jong

Het juridisch uitpluizen van de zaak was essentieel.

27 september 2023

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Esther Schouten

Begeleiding was persoonlijk

20 september 2023

Elke fase werd goed gefundeerd . Daarom erg content met de begeleiding.

- Daniël van de Berg

Uitgelichte notarissen uit Hitzum

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/