Notaris Tilburg

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Tilburg?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Tilburg verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Tilburg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Tilburg gezocht?

Een notaris in Tilburg vinden

Notaris Tilburg
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tilburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hilvarenbeek, Riel en Sprang Capelle bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Tilburg

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Tilburg kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Tilburg. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Tilburg kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Tilburg vinden

Misschien al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Tilburg? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de competente professional die jouw juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het forse aanbod is het moeilijk om de kundige partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze zoektocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Tilburg. En door deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Tilburg te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Tilburg te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Tilburg

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Tilburg?

Het goede notariskantoor in Tilburg sluit haarfijn aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Tilburg is dat er meerdere notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Tilburg voor allerlei specialismen notarissen in dienst. Je kunt zodoende voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Tilburg.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de toestand erom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Tilburg je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Tilburg?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Tilburg te vinden dat bij je past.

Tilburg notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Tilburg naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een woning. Hierbij kan je denken aan als voorbeeld minder kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. In Tilburg bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus steevast dat deze documenten duidelijk en legaal zijn.

Bovendien zal je dankzij de notaris flink wat tijd over kunnen houden. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die meerdere huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf uiteraard zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Tilburg een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf veel overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Tilburg?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Tilburg.

Kosten notaris Tilburg

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een normale jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in Tilburg is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Tilburg kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Tilburg

Nu notarissen uit Tilburg vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Tilburg vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Tilburg

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Tilburg kunnen best uiteen lopen om allemaal oorzaken. Er bestaat over en weer aanzienlijk wat verschil tussen de verschillende notarispraktijken in Tilburg. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Tilburg die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder als een notarispraktijk in Tilburg die veel steviger is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Tilburg te vinden is door allemaal aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht echt te achterhalen wat het ene notariskantoor nou minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Tilburg op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Tilburg vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Tilburg notarispraktijk offertes aan te vragen? Goed! Daar ondersteunen we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Tilburg aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw behoefte.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt gauw beantwoord door diverse partijen die voor jou boeiend zijn. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Tilburg gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een kennismaking of gedurende een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en gratis offertes op indien je in Tilburg een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je nu al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Tilburg

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Tilburg en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Tilburg

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Tilburg terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Tilburg

Tarieven vielen mee

18 mei 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Kirsten de Graaf

Persoonlijk bijgestaan

11 mei 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Ivo Kuijpers

Competent en vakkundig.

29 april 2024

Geen vraag of idee was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Nicole Schipper

Goedkoop is duurkoop

24 april 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vorige notaris heb ik via notaris-kaart wel een eerlijke notaris gevonden. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Gerardus Koster

Keurig geregeld

20 april 2024

Gauw de passende persoon ontdekt, fijn!

- Dirk Schouten

Vlot afgehandeld

12 april 2024

Vanaf het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en vlot.Soepel en dus tevreden.

- Patrick de Groot

Door raad en daad geholpen

4 april 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Super!

- Stefan van Beek

Prijzen vielen mee

26 maart 2024

De kosten waren laag, tegen onze verwachting in.

- Maartje Groen

Notariële hulp was plezierig

22 maart 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Ronald de Vries

Uitgelichte notarissen uit Tilburg

Menu Juridische Dienstverlening B.V.

Willem II Straat 29a
5038 BA Tilburg
Nederland

013 542 0400
https://www.linssen-advocaten.nl/advocaat/hans-menu/

Octrooibureau Griebling BV

Sportweg 10
5037 AC Tilburg
Nederland

013 466 6800
http://griebling.nl/

De Kerf & Van Sprang notarissen Tilburg

Spoorlaan 402
5038 CG Tilburg
Nederland

013 532 1155
http://www.notaristilburg.nl/