Notaris Rotterdam

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Rotterdam?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Rotterdam verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Rotterdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Rotterdam gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Rotterdam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rotterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Bleiswijk, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Rotterdam

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Rotterdam kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Rotterdam vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Rotterdam kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Rotterdam vinden

Ben je zoekende naar een deskundige notaris in Rotterdam? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een kundige notaris. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een verstandige notaris in Rotterdam die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Rotterdam in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Rotterdam meestal alsnog een geschikte keuze.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Rotterdam in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Rotterdam te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Overigens speelt een notaris in Rotterdam een belangrijke rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Rotterdam om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Rotterdam

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Rotterdam?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je precies een notariskantoor in Rotterdam nodig hebt. Een notariskantoor in Rotterdam kan je onder meerdere helpen met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Rotterdam er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Rotterdam moet zoeken.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de gebeurtenis erom vraagt. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Rotterdam je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Rotterdam?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Rotterdam te vinden dat bij je past.

Rotterdam notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Rotterdam een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Rotterdam via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een legaal document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtsgeldigheid van het document is immers zeer van belang indien het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Meestal is dat pas bij het beëindigen van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van belang dat het geschrift begrijpelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van goederen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Rotterdam via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen als een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Rotterdam je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Rotterdam?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Rotterdam.

Kosten notaris Rotterdam

Alvorens je te verdiepen in de tarieven is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en hulp. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Rotterdam is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Rotterdam kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Rotterdam

Nu notarissen uit Rotterdam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Rotterdam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Rotterdam

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Rotterdam zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Als je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Via deze stappen weet je zeker weten dat je een passende partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zul je doorgaans in verbinding komen met een notarispraktijk in Rotterdam die haarfijn past bij je behoeften. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Gaat je behoefte enkel over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je bovendien een akte laten opmaken? Door hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Rotterdam zien we gewoonlijk een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Rotterdam op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Rotterdam vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Rotterdam notarispraktijk offertes op te vragen? Gelukkig! Daar kunnen wij je namelijk uitstekend bij assisteren! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Rotterdam een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op je wensen en behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Rotterdam gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Indien je in Rotterdam een notarispraktijk zoekt, is het praktisch om niet langer te wachten en direct nog een kosteloos en vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Later kun je iedere keer nog een andere weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Rotterdam

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Rotterdam en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Rotterdam

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Rotterdam terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Rotterdam

Ervaren notaris gevonden

14 juli 2024

Deskundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de soort van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
De prijzen waren goed.

- Remco Dijkstra

Beter geprijsd dan verwacht

10 juli 2024

Was achteraf een stuk goedkoper uit dan dat ik had vermoed.

- Claudia Groen

Erfenis beschaafd verdeeld

3 juli 2024

Pittige tijd achter de rug, maar notaris heeft keurig de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Maarten de Leeuw

Gehele zaak vakkundig begeleid

23 juni 2024

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Johanna van de Veen

Minder duur uit dan ik dacht

17 juni 2024

Kosten vielen behoorlijk minder hoog uit dan ik dacht.

- Peter Smits

Helemaal goed in orde

12 juni 2024

Wilsbeschikking is buiten al teveel franje georganiseerd. Begrijpelijke taal en lage kosten. Uitstekend.

- Dirk van Veen

Super verlopen

8 juni 2024

Vlot de juiste persoon ontdekt, prettig!

- Marijke de Leeuw

Prima afwikkeling testament!

28 mei 2024

We hadden een zorg dat het moeizaam zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegenovergestelde waar. Niks is minder waar.
Uiteraard betaal je dan het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Zeer aangenaam.

- Marjolein Kuipers

De notaris was erg bereikbaar

25 mei 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg prettig.

- Simon Boer

Uitgelichte notarissen uit Rotterdam

Notarispraktijk J.T.A. van der Stok B.V.

Blaak 31
3011 GA Rotterdam
Nederland

010 224 6224
http://www.loyensloeff.com/

Notariskantoor Gregoire

Dorpsweg 203
3082 LM Rotterdam
Nederland

010 429 8077
http://www.gregoire-notarisopzuid.nl/

NautaDutilh N.V.

Weena 800
3014 DA Rotterdam
Nederland

010 224 0000
http://www.nautadutilh.com/