Notaris Hichtum

Wil jij een top notaris uit Hichtum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Hichtum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Hichtum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Hichtum gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Hichtum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hichtum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Tjerkwerd, Wolsum en Arum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hichtum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Hichtum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Hichtum. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Hichtum vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Hichtum? Het is niet immer eenvoudig om bij de juiste individu uit te komen, die je juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het flinke aanbod is het uitdagend om de praktische partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Hichtum. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als voorheen.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Hichtum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Hichtum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Hichtum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hichtum?

Het kundige notariskantoor in Hichtum sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Hichtum is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Hichtum voor diverse disciplines notarissen in dienst. Je kunt daarom voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Hichtum.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er diverse denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Hichtum je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hichtum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hichtum te vinden dat bij je past.

Hichtum notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien aanleidingen kunnen opnoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Hichtum notarispraktijk, je zal nu eenmaal flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of kantoorpand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Hichtum weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Ook zal je dankzij de notaris flink wat tijd kunnen besparen. Het opmaken van een hypotheekakte is een uitermate zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Hichtum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hichtum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hichtum.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Hichtum

Alvorens je te verdiepen in de kosten is het slim om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en begeleiding. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Hichtum stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een krediet of bij het opstellen van een testament. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in Hichtum kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hichtum

Nu notarissen uit Hichtum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hichtum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Hichtum

Er zijn verschillende oorzaken waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Hichtum kunnen variëren. Er bestaat wederkerig aanzienlijk wat verschil tussen de aparte notarispraktijken in Hichtum. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in Hichtum vindt die nog niet zo lang bestaat of zeer klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Hichtum die zeer veel ervaring heeft of heel veel notarissen huisvest.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Hichtum te vinden is door verschillende offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel past bij je situatie. Probeer wel te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een bewust beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hichtum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hichtum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Hichtum notarispraktijk offertes aan te vragen? Prachtig! Daar helpen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk heel erg groot waardoor ook in Hichtum een notarispraktijk te traceren is die nauwlettend aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Hichtum gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wanneer je in Hichtum een notarispraktijk zoekt, is het goed om niet langer te wachten en meteen nog een kosteloos en vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Later kun je iedere keer nog een andere weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je nu al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hichtum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hichtum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hichtum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hichtum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hichtum

Gepaste notariële bijstand

19 mei 2023

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Daniël de Groot

Vakkundig en ervaren

11 mei 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Jacoba Veenstra

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

5 mei 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Eric Maas

Vlug de passende professional ontdekt

26 april 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie nodig had.

- Sharon Bosman

Werkelijke autoriteit binnen rechtsgebied

23 april 2023

Een werkelijke professional getroffen. Dat gaf veel vastigheid tijdens het traject..

- Sander Vink

Gewoon uitstekend!

15 april 2023

Geweldig georganiseerd! Super!

- Simon van der Laan

Samenlevingscontract opgesteld

6 april 2023

In minder dan een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Ivo Vermeulen

Ervaring met notaris was top

2 april 2023

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Johanna Huisman

Geen zorgen gehad

24 maart 2023

Te doen krijgen met een erfdeel is al bedroefd op zichzelf. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Elisabeth Boer

Uitgelichte notarissen uit Hichtum

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/