Notaris Breda

Wil jij een top notaris uit Breda die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Breda verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Breda – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Breda gezocht?

Een notaris in Breda vinden

Notaris Breda
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Breda, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Dorst, Ulvenhout en Bavel bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Breda

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Breda is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Breda vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Breda kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Breda vinden

Ben je op zoek naar een deskundige notaris in Breda? Dan kunnen we je gerust stellen! Een vakkundige notaris vind je immers gemakkelijk vanuit notaris-kaart.nl. Wij hebben een veelzijdig portefeuille en daarmee vind je binnen een paar momenten een geschikte notaris in Breda voor je project. In een paar gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Breda in te schakelen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Breda niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Breda in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Breda te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Verder speelt een notaris in Breda een gewichtige rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar ook als je een onderneming wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Breda om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Breda

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Breda?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Breda voor nodig hebben. Een notariskantoor in Breda kan je onder meerdere begeleiden met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Daarbuiten is een notariskantoor in Breda de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opmaken van meerdere notariële aktes. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een competent notariskantoor in Breda kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een bijzonder specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Breda je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Breda?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Breda te vinden dat bij je past.

Breda notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een speurtocht gestart naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Overweeg dan zeker in Breda een notariskantoor te zoeken voor deze klus. In ieder geval het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Breda via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan immer verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. Dit komt uiterst goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het verbreken van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van belang dat het document begrijpelijk is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Desondanks is het afbreken van een verbinding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Breda via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Breda je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Breda?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Breda.

Kosten notaris Breda

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit is toch de allereerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raad. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Breda is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Breda kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Breda

Nu notarissen uit Breda vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Breda vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Breda

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Breda zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Als je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Indien je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Breda. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Is het alleen maar nodig om begeleiding te krijgen voor onder andere het aankopen van een woning of wil je misschien een akte op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Breda een gebruikelijk tarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag overigens iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Breda op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Breda vergelijken

Het is simpelweg een erg goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Breda een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Aansluitend hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Vanuit dit kennismakingsgesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Breda voor jou kan inhouden. Je kunt dan meteen kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Breda

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Breda en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Breda

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Breda terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Breda

Notariële steun was prettig

18 mei 2024

Geholpen door een persoon die geweldig met me meeleeft, enorm fijn.

- Koen Peeters

Bedankt

7 mei 2024

Dank u wel voor de begeleiding en steun!

- Anne Peters

Offertes gauw binnen

3 mei 2024

De offertes waren vlot ontvangen en hierdoor konden we vlot met de notaris in zee.

- Jacobus van den Heuvel

Prima werk gekregen

22 april 2024

Ik was bang dat het zeer complex zou worden en overwegend: prijzig. Niets is minder waar.
Natuurlijk betaal je vanwege het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Super prettig.

- Martinus van der Laan

Afhandeling uit handen

17 april 2024

De erfenis afgehandeld krijgen is al onaangenaam en langdradig genoeg. De notaris die we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, erg prettig.

- Steven Willems

Voldaan met afgeleverd werk

12 april 2024

Eenvoudig gelukkig met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Marjolein Post

Duidelijkheid voor straks

31 maart 2024

Na lang aarzelen toch maar een testament op laten stellen. Content met deze keuze!

- Cornelis van de Velde

Een professional die snapt waar hij het over heeft

25 maart 2024

Gauw de juiste man gevonden. Bedankt!

- Esther de Vries

Correct afgehandeld

22 maart 2024

Vlug de passende persoon gevonden, fijn!

- Tom van Dam

Uitgelichte notarissen uit Breda

Notariskantoor Linders, Wijnands,Olde Wolbers

Ginnekenweg 188
4835 NH Breda
Nederland

076 565 2850
http://www.lindersnotarissen.nl/

Seydlitz Notarissen

Allerheiligenweg 1
4834 TM Breda
Nederland

076 578 1300
http://www.seydlitz.nl/

Nationale Notaris Breda

Meerten Verhoffstraat 3
4811 AR Breda
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/