Notaris Schettens

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Schettens?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Schettens verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Schettens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Schettens gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Schettens
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schettens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Allingawier, Exmorra en Tjerkwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Schettens

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Schettens is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Schettens. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Schettens kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Schettens vinden

Wil je een kundige notaris in Schettens vinden? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een kundige notaris. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een passende notaris in Schettens die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Schettens in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het inhuren of consulteren van een notaris in Schettens meestal alsnog een geschikte keuze.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Schettens te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Schettens te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Schettens een belangrijke rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Schettens om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Schettens

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Schettens?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Schettens voor nodig hebben. Een notariskantoor in Schettens zal je assisteren met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een wilsbeschikking. Tevens is een notariskantoor in Schettens de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opmaken van verschillende notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een bevoegd notariskantoor in Schettens kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een speciaal specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis daarom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Schettens je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Schettens?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Schettens te vinden dat bij je past.

Schettens notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een zoektocht gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van documenten? Laat je dan zeker eens inspireren door in Schettens een notariskantoor te raadplegen. Evenals het opmaken van een notarieel testament is iets wat mensen in Schettens via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is beschreven. Dit komt uiterst goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. Dikwijls is dat pas bij het opheffen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van nut dat het document begrijpelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van spullen eruit moet komen te zien.

Toch is het afbreken van een verbinding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Schettens via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Je kunt het beste in Schettens je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Schettens?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Schettens.

Notaris kosten Schettens

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Schettens stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opstellen van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van certificaten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn talloze manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Schettens op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Schettens

Nu notarissen uit Schettens vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Schettens vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Schettens

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Schettens. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Is het alleen maar nodig om begeleiding te krijgen voor als voorbeeld het overnemen van een pand of wil je echt een hypotheekakte op laten maken? Door er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Schettens zien we doorgaans een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Schettens op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Schettens vergelijken

Het is natuurlijk een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je helder moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Schettens een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Aansluitend hoef je enkel nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Vanuit dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Schettens voor jou kan inhouden. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Schettens

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Schettens en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Schettens

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Schettens terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Schettens

Offertes gauw binnen

19 mei 2023

De offertes waren vlot ontvangen en dus konden we vlug met een notaris in zee.

- Miranda van den Heuvel

Goed en snel geregeld

12 mei 2023

Opstellen van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor uitstekend.

- Miranda de Graaf

Inhoudelijk en bekwaam.

3 mei 2023

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en prima rechtelijk advies gekregen.

- Lisette Post

De stap naar een samenlevingscontract gezet

28 april 2023

Even getwijfeld of het benodigd was, maar niettemin alles maar op papier laten zetten. Geeft een stuk rust.

- Christiaan de Jong

Aanvraag offertes aan te bevelen

23 april 2023

We kunnen notaris-kaart aanprijzen.

- Steven Scholten

Zijn prima bijgestaan in de procedure

13 april 2023

De begeleiding gedurende de procedure was super en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Jasper Kuiper

Bekwame notaris ingeschakeld

8 april 2023

Ons samenlevingscontract is vakkundig en snel opgesteld.
Ondanks de aard van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
De tarieven waren prima.

- Angelique Post

Goedkoper dan verwacht

30 maart 2023

Was naderhand een stuk voordeliger uit dan dat ik had gedacht.

- Catharina Koning

Na aanvragen offertes direct ontvangen

24 maart 2023

De offertes waren snel binnen en daardoor konden we vlot met een notaris in zee.

- Wilhelmina Maas

Uitgelichte notarissen uit Schettens

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/

Notaris Heeres

Noorderhaven 62
8861 AP Harlingen
Nederland

0517 430 101
https://www.notarisheeres.nl/