Notaris Groningen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Groningen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Groningen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Groningen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Groningen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Groningen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Groningen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Noordlaren, Waterhuizen en Haren bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Groningen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Groningen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Groningen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Groningen vinden

Misschien al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Groningen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de goede professional die je juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het stevige aanbod is het moeilijk om de verstandige partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Groningen. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als eerder.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Groningen in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Groningen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Groningen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Groningen?

Een degelijk notariskantoor in Groningen kan je accuraat helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Groningen is dat er verschillende notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Groningen dan ook notarissen voor verschillende soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Groningen.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie daarom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Groningen je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Groningen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Groningen te vinden dat bij je past.

Groningen notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien argumenten kunnen opnoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Groningen notarispraktijk, je zult nu simpelweg heel veel baat ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je veel geld besparen bij de aanschaf van een huis of bedrijfspand. Hier kan men denken aan onder andere minder onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. In Groningen bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus immer dat deze documenten duidelijk en wettig zijn.

Tevens zal je dankzij de notaris flink tijd kunnen besparen. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Groningen een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf behoorlijk inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Groningen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Groningen.

Notaris kosten Groningen

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Groningen dan is het noodzakelijk om je te oriënteren op de kosten. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn beroep niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan wel dat competente notaris kantoor in Groningen? Je vraagt gemakkelijk via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de allerbeste keuze. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Groningen door een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

Er zijn diverse manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Groningen op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Groningen

Nu notarissen uit Groningen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Groningen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Groningen

Er zijn talloze oorzaken waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Groningen kunnen uiteenlopen. Er bestaat over en weer aanzienlijk wat onderscheid onder de diverse notarispraktijken in Groningen. Kosten kunnen beduidend variëren op basis van ervaring en kundigheid, en ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Groningen die net begonnen is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder dan een notarispraktijk in Groningen die veel massiever is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Groningen te zoeken is door allerlei offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is dan wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht verder te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een bewust beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Groningen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Groningen vergelijken

Het is uiteraard een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Je weet dan ook zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat ontzettend noodzakelijk is in het geval van juridische aangelegenheden. Mocht de notarispraktijk in Groningen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit bespaart een boel tijd die overbodig besteed wordt.

Daarna hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Bij dit onderhoud krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Groningen voor jou kan inhouden. In ieder geval zal je gelijk kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Groningen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Groningen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Groningen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Groningen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Groningen

Goedkope notaris

13 mei 2024

In verband met de oprichting van onze coöperatie zochten wij een een betaalbare notaris.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij met de haast.

- Dennis Verhoeven

Kosten wel maar moeite niet bespaard

6 mei 2024

Verklaring van erfrecht was zo geregeld! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking vooraf. Blij dus!

- Sandra van Doorn

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

29 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Hendrika Postma

Simpelweg voortreffelijk

22 april 2024

Fantastische notaris, zoals ik had gewenst.

- Petra de Haan

Goedkope notaris

14 april 2024

In verband met de oprichting van onze vennootschap zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken aansluitend.

- Jeroen Brouwer

Had dit veel sneller moeten doen

13 april 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vorige notaris heb ik door notaris-kaart wel een betrouwbare notaris ontdekt. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Kelly Schipper

Kosten vielen mee

1 april 2024

De prijzen waren laag, tegen onze verwachting in.

- Raymond de Graaf

Offerte was betaalbaar

28 maart 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit alles mee.

- Ivo Maas

Snel een bijpassende notaris geregeld.

19 maart 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Christian de Koning

Uitgelichte notarissen uit Groningen

Bosscher Janssens notarissen

emmaplein 3
9711 AP Groningen
Nederland

050 527 0110
http://www.bosscherjanssens.nl/

De Vries & Doornbos advocaten & belastingkundige

Kraneweg 19
9718 JD Groningen
Nederland

050 313 5145
http://www.devries-doornbos.nl/

Forum Notarissen

Noorderhaven 34
9712 VL Groningen
Nederland

050 318 5188
https://www.forumnotariaat.nl/