Notaris Burgwerd

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Burgwerd?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Burgwerd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Burgwerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Burgwerd gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Burgwerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Burgwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Bolsward, Wommels en Kubaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Burgwerd

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Burgwerd is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Burgwerd vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Burgwerd vinden

Wil je een geschikte notaris in Burgwerd vinden? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Een kundige notaris vind je immers gewoon dankzij notaris-kaart.nl. Wij hebben een breed portefeuille en daarmee vind je in minder dan een paar ogenblikken een passende notaris in Burgwerd voor je project. In een paar gevallen is het noodzaak om een notaris in Burgwerd in te roepen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Burgwerd niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Burgwerd te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Burgwerd te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Verder speelt een notaris in Burgwerd een importante rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woning. Maar ook indien je een concern wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Burgwerd om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Burgwerd

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Burgwerd?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in Burgwerd nodig hebt. Een notariskantoor in Burgwerd kan je onder andere helpen met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Burgwerd er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een bevoegd notariskantoor in Burgwerd kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kan je dikwijls een bijzonder specialisme brengen. Toch zijn er aparte denkbare gevallen waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Burgwerd je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Burgwerd?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Burgwerd te vinden dat bij je past.

Burgwerd notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een speurtocht gestart naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Burgwerd een notariskantoor te zoeken voor deze taak. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook veelal terecht bij een zoektocht in Burgwerd naar een notariskantoor.

Je bent dan natuurlijk verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. Dit komt bijzonder goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. Dikwijls is dat pas bij het eindigen van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van belang dat het document duidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Burgwerd via notariskantoor hebt laten opstellen. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Burgwerd je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Burgwerd?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Burgwerd.

Kosten notaris Burgwerd

Voor je te verdiepen in de prijzen is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een prof met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in Burgwerd is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van documenten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn diverse manieren om de kosten van een notaris kantoor in Burgwerd op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Burgwerd

Nu notarissen uit Burgwerd vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Burgwerd vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Burgwerd

Als je een goedkope notarispraktijk in Burgwerd zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Met deze stappen weet je immers dat je een juiste partij zal vinden. Indien je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Burgwerd. Als de taak helder is, is het veel eenvoudiger om een passend uurtarief af te spreken.

Is het enkel maar nodig om advies te krijgen voor bijvoorbeeld het verkrijgen van een huis of wil je bovendien een hypotheekakte op laten stellen? Met er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Burgwerd zien we veelal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Burgwerd op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Burgwerd vergelijken

Het is verstandig om diverse aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Je weet dan vaak zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat heel van belang is in het geval van juridische kwesties. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Burgwerd een specifieke opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Door dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Burgwerd die je voor je hebt. In ieder geval zal je gelijk kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Burgwerd

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Burgwerd en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Burgwerd

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Burgwerd terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Burgwerd

Merci

19 mei 2024

Merci voor alle hulp en steun!

- Jessica van den Broek

Snel en passende notaris gevonden

17 mei 2024

Ondanks de haast kwestie een notaris gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Top!

- Tamara Bosman

Individueel bijgestaan

5 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Ivo van der Laan

Begrijpelijk uiteenzetting van de kosten ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

1 mei 2024

- Gerrit Postma

Snel een passende notaris geregeld.

25 april 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Kirsten Vink

Tijd voor actie

15 april 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Uitstekend!

- Bram Vink

Afhandeling uit handen

9 april 2024

Te maken krijgen met een nalatenschap is al vreugdeloos op zich. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Sjoerd van Dijk

Vertrouwelijke notaris getroffen

4 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Kelly de Wit

Beter geprijsd dan verwacht

28 maart 2024

Was later een stuk voordeliger uit dan dat ik had vermoed.

- Dave Martens

Uitgelichte notarissen uit Burgwerd

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/