Notaris Amsterdam

Wil jij een betaalbare notaris in Amsterdam die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Amsterdam verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Amsterdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Amsterdam gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Amsterdam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amsterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Diemen, Duivendrecht en Landsmeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Amsterdam

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Amsterdam is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Amsterdam. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Amsterdam vinden

Ben je zoekende naar een professionele notaris in Amsterdam? Dan kunnen we je gerust stellen! Een kundige notaris vind je immers eenvoudig via notaris-kaart.nl. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Amsterdam die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Amsterdam in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of benaderen van een notaris in Amsterdam regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Amsterdam in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Amsterdam te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een kantoorpand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Echter ook wanneer je een handelsbedrijf wilt opstarten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Amsterdam om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Amsterdam

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Amsterdam?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in Amsterdam nodig hebt. Een notariskantoor in Amsterdam zal je bijstaan met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een wilsbeschikking. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Amsterdam er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Amsterdam moet zoeken.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een kenmerkend specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis daarom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Amsterdam je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Amsterdam?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Amsterdam te vinden dat bij je past.

Amsterdam notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Amsterdam een notariskantoor te vinden voor deze klus. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook regelmatig terecht bij een speurtocht in Amsterdam naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een geldig document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is beschreven. De wettigheid van het document is wel erg belangrijk wanneer het nodig is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het verbreken van een liefdesrelatie. Je wil daarbij dat alles helder is verwoord, goed is beschreven en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Amsterdam via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen indien een relatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Amsterdam je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Amsterdam?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Amsterdam.

Notaris kosten Amsterdam

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Amsterdam dan is het van belang om je te oriënteren op de tarieven. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan wel dat juiste notaris kantoor in Amsterdam? Via notaris-kaart.nl vraag je gemakkelijk een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De tarieven van een notaris kantoor in Amsterdam worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Amsterdam kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Amsterdam

Nu notarissen uit Amsterdam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Amsterdam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Amsterdam

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenstappen wat er maar bij jou in de buurt zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je zeker dat je een geschikte partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je doorgaans in aanraking komen met een notarispraktijk in Amsterdam die exact past bij je wensen. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Gaat je wens alleen over het verwerven van raadgeving? Of wil je tevens een hypotheekakte laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Amsterdam een normaal tarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Amsterdam op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Amsterdam vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Amsterdam notarispraktijk aanbiedingen op te vragen? Gelukkig! Daar ondersteunen we je graag bij! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Amsterdam een notarispraktijk te traceren is die precies aansluit op jouw wensen en behoeften.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt spoedig beantwoord door verschillende partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Amsterdam gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op indien je in Amsterdam een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je direct al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Amsterdam

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Amsterdam en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Amsterdam

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Amsterdam terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Amsterdam

Samenlevingscontract overeengekomen

16 mei 2024

Samenlevingscontract was vlug overeengekomen. Top!

- Maartje Bos

Transparant in alles

6 mei 2024

Begrijpelijke prijsopgave gekregen en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Jessica Hermans

Bekwame notaris ingeschakeld

4 mei 2024

Deskundige notaris ontdekt die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit duidelijk en bekwaam aangepakt.
De prijzen waren prima.

- Tim Hendriks

Na aanvragen offertes direct ontvangen

24 april 2024

Vlot de offertes gekregen en een juiste notaris gevonden.

- Marleen van Wijk

Beter geprijsd dan verwacht

19 april 2024

Was naderhand een stuk voordeliger uit dan dat ik had bedacht.

- Petra van der Horst

Prima advies gekregen!

11 april 2024

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en correct advies.

- Petra van de Velden

Uitermate vakkundig

2 april 2024

Een werkelijke specialist gevonden. Dat gaf veel vastigheid gedurende het traject..

- Nicole de Leeuw

Snel geregeld

29 maart 2024

Verzoek ging snel en de benodigde stukken waren binnen no time opgesteld.Rap en zonder moeilijk toestanden dus gelukkig met de manier waarop dit gaat.

- Jeroen Hermans

Mooi georganiseerd

20 maart 2024

Had in korte tijd een goede offerte op maat, geweldig!

- Guido van den Bosch

Uitgelichte notarissen uit Amsterdam

Online Flex BV Oprichten

Van Diemenstraat 200
1013 CP Amsterdam
Nederland

010 307 5800
https://www.onlineflexbvoprichten.nl/

Seinstra Van Rooij Notaries

Honthorststraat 30
1071 DG Amsterdam
Nederland

020 676 1556
http://www.svrnotarissen.nl/

Van Campen Liem

J.J. Viottastraat 52
1071 JT Amsterdam
Nederland

020 760 1600
http://www.vancampenliem.com/