Notaris Achlum

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Achlum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Achlum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Achlum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Achlum gezocht?

Een notaris uit Achlum vinden

Notaris Achlum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Achlum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Pingjum, Hitzum en Herbaijum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Achlum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Achlum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Achlum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Achlum vinden

Ben je zeker weten op zoek naar een notaris in Achlum? Het is niet altijd simpel om bij de juiste professional uit te komen, die je juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Maar tijdens deze zoektocht zullen wij er echt voor je zijn. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Achlum. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als voorheen.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Achlum te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Achlum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Achlum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Achlum?

Het kundige notariskantoor in Achlum sluit exact aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Achlum is dat er talloze notarissen werken die je verder kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Achlum dan ook notarissen voor talloze soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Achlum.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een specifiek specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand daarom vraagt. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Achlum je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Achlum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Achlum te vinden dat bij je past.

Achlum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een zoektocht begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Achlum een notariskantoor te vinden voor deze klus. Indien je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook doorgaans terecht bij een speurtocht in Achlum naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een geldig document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt buitengewoon goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. Doorgaans is dat pas bij het beëindigen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift helder is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van goederen eruit moet komen te zien.

Evengoed is het beëindigen van een relatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Achlum via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen als een relatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Achlum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Achlum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Achlum.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Achlum

Voor je te verdiepen in de kosten is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Achlum stelt onder andere de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in Achlum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Achlum

Nu notarissen uit Achlum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Achlum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Achlum

Er zijn diverse redenen waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Achlum kunnen variëren. De ene notarispraktijk in Achlum is natuurlijk de andere niet. Tariefstellingen kunnen beduidend variëren op basis van ervaring en kunde, echter bovendien op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Achlum die net begonnen is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost meestal iets minder dan een notarispraktijk in Achlum die veel steviger is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Achlum te vinden is door diverse offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Achlum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Achlum vergelijken

Het is handig om aparte aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Je weet dan echt zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat ontzettend belangrijk is in het geval van juridische aangelegenheden. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Achlum een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Vervolgens hoef je enkel nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Achlum voor jou kan inhouden. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Achlum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Achlum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Achlum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Achlum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Achlum

Echt een vakvrouw

11 mei 2023

Mijn notaris had onmiskenbaar kennis van zaken. Heel fijn!

- Jacobus van Dam

Ervaring met notaris was super

7 mei 2023

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Tom Timmermans

Afhandeling was persoonlijk

25 april 2023

Iedere fase werd kritisch onderbouwd . Hierdoor erg content met de begeleiding.

- Wilhelmus Hermans

Top advies gekregen!

20 april 2023

Onbetwistbaar advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Ronald Vink

Afhandeling was prima

10 april 2023

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Björn van de Ven

Snel een passende notaris geregeld.

9 april 2023

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Marloes Evers

Begeleiding was prima

28 maart 2023

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Marieke Postma

Samenlevingscontract opgemaakt

26 maart 2023

Samenlevingscontract was vlug overeengekomen. Super!

- Björn Bosman

Erfenis beschaafd verdeeld

18 maart 2023

Door de notaris zijn we door een roerige paar maanden heengeloodst. Erfenis is mooi verdeeld.

- Astrid Kuijpers

Uitgelichte notarissen uit Achlum

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Notaris Heeres

Noorderhaven 62
8861 AP Harlingen
Nederland

0517 430 101
https://www.notarisheeres.nl/