Notaris Pietersbierum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Pietersbierum?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Pietersbierum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Pietersbierum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Pietersbierum gezocht?

Een notaris in Pietersbierum vinden

Notaris Pietersbierum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pietersbierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hitzum, Herbaijum en Klooster Lidlum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Pietersbierum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Pietersbierum kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Pietersbierum. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Pietersbierum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Pietersbierum vinden

Echt al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Pietersbierum? Het is niet altijd makkelijk om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze zoektocht zullen wij er zeker weten voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Pietersbierum. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als eerder.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Pietersbierum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de onderstaande gevallen een notaris in Pietersbierum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Pietersbierum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Pietersbierum?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Pietersbierum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Pietersbierum zal je bijstaan met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Tevens is een notariskantoor in Pietersbierum de uitverkoren partij die je kan helpen met het opmaken van diverse notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een competent notariskantoor in Pietersbierum kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de omstandigheid daarom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Pietersbierum je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Pietersbierum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Pietersbierum te vinden dat bij je past.

Pietersbierum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Pietersbierum een notariskantoor te vinden voor deze taak. Ook het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Pietersbierum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk gegarandeerd van een legaal document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. Dit komt buitengewoon goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het afbreken van een relatie. Je wil dan dat alles duidelijk is verwoord, degelijk is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Pietersbierum via notariskantoor hebt laten opmaken. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het slimste in Pietersbierum je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Pietersbierum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Pietersbierum.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Pietersbierum

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Pietersbierum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn talloze manieren om de kosten van een notaris kantoor in Pietersbierum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Pietersbierum

Nu notarissen uit Pietersbierum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Pietersbierum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Pietersbierum

Er zijn allemaal oorzaken waarom de tariefstelling voor een notarispraktijk in Pietersbierum kunnen uiteenlopen. Er bestaat wederkerig behoorlijk wat onderscheid onder de diverse notarispraktijken in Pietersbierum. Prijzen kunnen stevig variëren op basis van ervaring en kundigheid, maar bovendien op basis van populariteit.

Wanneer je een notarispraktijk in Pietersbierum vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je meestal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Pietersbierum die erg veel ervaring heeft of heel veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een aardig beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Pietersbierum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Pietersbierum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Pietersbierum notarispraktijk offertes aan te vragen? Goed! Daar ondersteunen we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Pietersbierum aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw behoefte.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt gauw beantwoord door een aantal partijen die voor jou interessant zijn. Natuurlijk is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Pietersbierum je notarispraktijk uit te zoeken. Hierna kun je in een kennismaking of gedurende een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en gratis offertes op indien je in Pietersbierum een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog besluiten om een andere optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Pietersbierum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Pietersbierum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Pietersbierum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Pietersbierum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Pietersbierum

Tevreden met afwikkeling

25 mei 2024

Domweg content met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Marinus de Leeuw

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was essentieel.

14 mei 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Remco Willems

Na opvragen offertes meteen ontvangen

9 mei 2024

Snel de offertes gehad en een juiste notaris gevonden.

- Melanie Mulder

Gauw de goede pro ontdekt

4 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in contact met een partij die precies wist wat mijn zaak benodigd had.

- Willem van Dam

Goed geregeld.

21 april 2024

Duidelijk en snel. Bedankt!

- Frank van der Horst

Uitstekende keuze

17 april 2024

Was een geweldige keuze om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Kirsten Kuijpers

Content met afgeleverd werk

8 april 2024

Eenvoudig voldaan met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Manon van Loon

Gewoonweg correct

5 april 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo fijn zou zijn.

- Roel Dekker

Super!

24 maart 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met zaken rondom ons erfrecht gevonden. De verzoeken die we hadden werden gauw en verhelderend beantwoord.

- Barbara van der Meer

Uitgelichte notarissen uit Pietersbierum

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Notaris Heeres

Noorderhaven 62
8861 AP Harlingen
Nederland

0517 430 101
https://www.notarisheeres.nl/