Notaris Franeker

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Franeker?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Franeker verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Franeker – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Franeker gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Franeker
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Franeker, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Tzum, Hitzum en Dongjum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Franeker

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Franeker kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Franeker. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Franeker kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Franeker vinden

Wil je een kundige notaris in Franeker vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een kundige notaris vind je namelijk gemakkelijk via notaris-kaart.nl. Via ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een kundige notaris in Franeker die aansluit op jouw behoefte. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Franeker in te huren, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Franeker niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Franeker te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Franeker te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Franeker een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Echter ook wanneer je een handelsbedrijf wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Franeker om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Franeker

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Franeker?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Franeker kan je precies helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Franeker is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Franeker voor verschillende specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Franeker.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kun je veelal een kenmerkend specialisatie brengen. Desondanks zijn er diverse denkbare gevallen waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Franeker je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Franeker?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Franeker te vinden dat bij je past.

Franeker notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Franeker een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook doorgaans terecht bij een zoektocht in Franeker naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is beschreven. Dit komt uitermate goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het eindigen van een verbinding. In dit soort tijden is het van belang dat het document overduidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Franeker via notariskantoor hebt laten opstellen. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het beste in Franeker je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Franeker?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Franeker.

Notaris kosten Franeker

De tarieven zijn een gewichtige component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Franeker. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn vak niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan echt de methode om een bedreven notaris kantoor in Franeker te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je natuurlijk meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Franeker dankzij een zorgvuldig gespecificeerde offerte.

De onkosten van een notaris kantoor in Franeker kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Franeker

Nu notarissen uit Franeker vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Franeker vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Franeker

De tarieven voor een notarispraktijk in Franeker kunnen behoorlijk uiteen lopen om allerlei oorzaken. Er bestaat over en weer aanzienlijk wat verschil onder de verschillende notarispraktijken in Franeker. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Wanneer je een notarispraktijk in Franeker vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je veelal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Franeker die heel erg veel ervaring heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Franeker te zoeken is door diverse offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Probeer ook te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een doordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Franeker op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Franeker vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Franeker notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Gelukkig! Hier kunnen wij je namelijk geweldig bij assisteren! Ons netwerk is immers heel erg groot waardoor ook in Franeker een notarispraktijk te traceren is die nauwlettend aansluit op jouw wensen en behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Franeker gevestigde notarispraktijk te komen. Vervolgens kun je in een consult of gedurende een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wanneer je in Franeker een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en meteen nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Later kun je altijd nog een alternatieve route bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Franeker

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Franeker en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Franeker

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Franeker terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Franeker

Prima keus

25 mei 2024

Achteraf blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Iris van de Velden

Aanvraag offertes aan te raden

12 mei 2024

Uit persoonlijke ervaring raden wij notaris-kaart en zeker de offerte aanvraag aan.

- Steven van der Meulen

Afhandeling was fantastisch

10 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Dave Jansen

Prima!

28 april 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor aangelegenheden rondom ons erfrecht gevonden. De reacties waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Johanna Blom

Deskundige notaris

24 april 2024

Gauw de geschikte man gevonden. Dankjewel!

- Jeroen Verhoeven

Helemaal goed in orde

16 april 2024

Opstellen van testament ging zonder teveel juridische taal en hierdoor uitstekend.

- Evelien de Haan

Netjes verzorgd

11 april 2024

Had in korte periode een mooie aanbieding op maat, top!

- Patrick de Ruiter

Correct verzorgd

3 april 2024

Had binnen korte tijd een mooie offerte op maat, geweldig!

- Patrick Maas

Blij met besluit

24 maart 2024

Naderhand content dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Linda Huisman

Uitgelichte notarissen uit Franeker

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

Jelsma Koelma Netwerk Notarissen

A.M. Van Schurmansingel 51-53
8801 JR Franeker
Nederland

0517 394 541
http://www.jelsma-koelma.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search