Notaris Ginnum

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Ginnum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Ginnum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Ginnum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Ginnum gezocht?

Een notaris in Ginnum vinden

Notaris Ginnum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ginnum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Jannum, Burdaard en Holwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ginnum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ginnum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Ginnum vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Ginnum kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Ginnum vinden

Wil je een geschikte notaris in Ginnum vinden? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Een professionele notaris vind je immers makkelijk met notaris-kaart.nl. We hebben een breed portefeuille en hiermee vind je in minder dan een paar momenten een geschikte notaris in Ginnum voor je klus. In een aantal gevallen is het vereist om een notaris in Ginnum in te roepen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Ginnum niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Ginnum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Ginnum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Verder speelt een notaris in Ginnum een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Echter ook indien je een onderneming wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Ginnum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Ginnum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ginnum?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Ginnum kan je accuraat helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Ginnum is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Ginnum voor aparte specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Ginnum.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er talloze denkbare scenario`s waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Ginnum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ginnum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ginnum te vinden dat bij je past.

Ginnum notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een zoektocht begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Laat je dan zeker eens inspireren door in Ginnum een notariskantoor te raadplegen. In ieder geval het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Ginnum via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is beschreven. Dit komt uiterst goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het opheffen van een relatie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift overduidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Desalniettemin is het afbreken van een verhouding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Ginnum via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Ginnum je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ginnum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ginnum.

Kosten notaris Ginnum

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Ginnum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De kosten van een notaris kantoor in Ginnum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ginnum

Nu notarissen uit Ginnum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ginnum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Ginnum

Er zijn allerlei aanleidingen waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Ginnum kunnen afwijken. De ene notarispraktijk in Ginnum is uiteraard de andere niet. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Ginnum die net begonnen is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder als een notarispraktijk in Ginnum die veel groter is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Ginnum te vinden is door allemaal aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij jouw omstandigheid. Kijk tevens of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ginnum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ginnum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Ginnum notarispraktijk offertes op te vragen? Prachtig! Hier begeleiden we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Ginnum aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw voorkeuren.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door diverse partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Ginnum gevestigde notarispraktijk te komen. Aansluitend kun je in een gesprek of bij een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op indien je in Ginnum een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een overige weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je nu al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ginnum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ginnum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ginnum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ginnum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ginnum

Ze had kennis van zaken

24 mei 2024

Onze notaris had duidelijk kennis van zaken. Erg fijn!

- Catharina Kuijpers

Begeleiding was super

18 mei 2024

De begeleiding tijdens de procedure was super en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Sanne Blom

Heldere gang van zaken

6 mei 2024

Duidelijke prijsopgave gekregen en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Sander Post

Samenlevingscontract opgemaakt

4 mei 2024

In sommige ontmoetingen werd het samenlevingscontract exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Formidabel!

- Robin van Doorn

De notaris was erg bereikbaar

27 april 2024

Top bereikbare notaris gekregen, erg tevreden.

- Dave de Graaf

Ze had kennis van zaken

15 april 2024

Ze was zeer bekwaam en vakkundig. Fantastisch!

- Tom Wolters

Offerte was betaalbaar

12 april 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit allemaal mee.

- Marc Evers

Vakkundige notaris

6 april 2024

Binnen no-time een vakkundige notaris. Grandioos!

- Frank de Graaf

Aanrader

30 maart 2024

We kunnen notaris-kaart aanbevelen.

- Claudia Jacobs

Uitgelichte notarissen uit Ginnum

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Nord Notarissen & Advocaten

Canterlandseweg 3
9061 BX Gytsjerk
Nederland

058 256 3344
http://www.notariskantoorbrouns.nl/