Notaris Blije

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Blije?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Blije verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Blije – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Blije gezocht?

Een notaris in Blije vinden

Notaris Blije
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Blije, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Ginnum, Reitsum en Jislum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Blije

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Blije is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Blije. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Blije vinden

Wil je een geschikte notaris in Blije vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je immers eenvoudig bij notaris-kaart.nl. Wij hebben een ruim portfolio en daarmee vind je binnen een paar momenten een geschikte notaris in Blije voor jouw klus. In sommige gevallen is het vereist om een notaris in Blije in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Blije niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Blije te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Blije te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Ook speelt een notaris in Blije een gewichtige rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Echter tevens wanneer je een concern wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Blije om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Blije

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Blije?

Een competent notariskantoor in Blije kan je exact helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Blije is dat er een aantal notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Blije dan ook notarissen voor diverse soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Blije.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er diverse denkbare situaties waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Blije je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Blije?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Blije te vinden dat bij je past.

Blije notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan vooral eens inspireren door in Blije een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Blije via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan iedere keer gegarandeerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. De rechtmatigheid van het document is immers erg van belang wanneer het benodigd is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. Veelal is dat pas bij het beëindigen van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift begrijpelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Blije via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen indien een liefdesrelatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Blije je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Blije?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Blije.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Blije

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Blije dan is het raadzaam om je te oriënteren op de tarieven. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan echt dat passende notaris kantoor in Blije? Via notaris-kaart.nl vraag je eenvoudig een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet onmiddellijk wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Blije door een secuur gespecificeerde offerte.

De kosten van een notaris kantoor in Blije kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Blije

Nu notarissen uit Blije vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Blije vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Blije

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de regio zit. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je zeker weten dat je een geschikte partij zal vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Blije. Als de klus duidelijk is, is het een stuk eenvoudiger om een specifiek uurtarief af te spreken.

Gaat je behoefte alleen over het verkrijgen van raadgeving? Of wil je tevens een hypotheekakte laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Blije een standaard tarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Blije op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Blije vergelijken

Het is simpelweg een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Daardoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Blije iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit bespaart een heleboel tijd die onnodig besteed wordt.

Vervolgens hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Tijdens dit contact is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Blije die je voor je hebt. Bovendien zal je direct kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Blije

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Blije en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Blije

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Blije terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Blije

Door intense tijd heen geholpen

23 mei 2024

Zware periode achter de rug, maar notaris heeft netjes de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Tamara van Wijk

Vertrouwelijke notaris getroffen

14 mei 2024

Erg solide en passend advies gekregen door de notaris.

- Bianca Hoekstra

Voldaan met afgeleverd werk

8 mei 2024

Gewoonweg gelukkig met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Femke van Dam

Afhandeling was persoonlijk

30 april 2024

Elke fase werd kritisch onderbouwd . Erg content met het traject.

- Claudia van de Berg

Notariële bijstand was fijn

27 april 2024

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Natascha Kramer

Goedkoop is duurkoop

16 april 2024

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere notaris heb ik door notaris-kaart wel een eerlijke notaris gevonden. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Petra Willems

We zijn persoonlijk bijgestaan

7 april 2024

Juridische taal helder vertaald in het proces. Hierdoor erg content met de afhandeling.

- Marieke Kuijpers

Had dit veel sneller moeten doen

2 april 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Hendrik Hendriks

Eenvoudigweg super!

27 maart 2024

Boven verwachting! Top!

- Barry Driessen

Uitgelichte notarissen uit Blije

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Hellema Notaris B.V.

Hogepol 18
9101 LZ Dokkum
Nederland

0519 294 915
http://www.hellemanotarissen.nl/