Notaris Holwerd

Wil jij een betaalbare notaris uit Holwerd die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Holwerd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Holwerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Holwerd gezocht?

Een notaris uit Holwerd vinden

Notaris Holwerd
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Reitsum, Lichtaard en Waaxens bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Holwerd

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Holwerd kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Holwerd. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Holwerd vinden

Ben je echt op zoek naar een notaris in Holwerd? Het is niet steevast makkelijk om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het flinke aanbod is het ingewikkeld om de competente partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Holwerd. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als voorheen.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Holwerd te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Holwerd te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Holwerd

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Holwerd?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je exact een notariskantoor in Holwerd nodig hebt. Een notariskantoor in Holwerd kan je onder andere assisteren met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Holwerd er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Holwerd moet zoeken.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de omstandigheid daarom vraagt. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Holwerd je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Holwerd?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Holwerd te vinden dat bij je past.

Holwerd notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Holwerd naar een notariskantoor. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een woonhuis. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Holwerd bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus immer dat deze aktes helder en legitiem zijn.

Tevens zal je door de notaris flink wat tijd over kunnen houden. Het opstellen van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf simpelweg zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Holwerd notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Holwerd?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Holwerd.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Holwerd

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Holwerd dan is het belangrijk om je te oriënteren op de tarieven. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn beroep niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan wel dat competente notaris kantoor in Holwerd? Je vraagt simpel via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de allerbeste keuze. De prijzen van een notaris kantoor in Holwerd worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

Er zijn allerlei manieren om de kosten van een notaris kantoor in Holwerd op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Holwerd

Nu notarissen uit Holwerd vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Holwerd vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Holwerd

Als je een goedkope notarispraktijk in Holwerd zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Dankzij deze stappen weet je absoluut dat je een passende partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zal je meestal in aanraking komen met een notarispraktijk in Holwerd die nauwgezet past bij je voorkeuren. Als de opdracht inzichtelijk is, is het namelijk gemakkelijker om een passend uurtarief af te spreken.

Gaat je wens uitsluitend over het verkrijgen van raadgeving? Of wil je daarnaast een hypotheekakte laten opmaken? Middels daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Holwerd zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Holwerd op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Holwerd vergelijken

Het is simpelweg een heel goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Je weet dan vaak zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat ontzettend belangrijk is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Holwerd iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit scheelt een heleboel tijd die nodeloos besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een consult. Door dit contact is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Holwerd die je voor je hebt. In ieder geval zal je gelijk kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Holwerd

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Holwerd en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Holwerd

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Holwerd terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Holwerd

Echte vakkundige binnen rechtsgebied

10 juli 2024

Mijn notaris had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Erwin Hoekstra

Door moeilijke periode heen geholpen

2 juli 2024

Door de notaris zijn we door een vervelende periode heengeloodst. Erfenis is mooi verdeeld.

- Lisette Hofman

Door raad en daad geholpen

27 juni 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!

- Renate de Bruin

Goed en snel geregeld

19 juni 2024

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische spraak en daarom goed.

- Raymond Huisman

Erfenis zorgvuldig verdeeld

11 juni 2024

Door de notaris zijn we door een onrustige periode heengeloodst. Erfenis is mooi verdeeld.

- Raymond Groen

Domweg correct

5 juni 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo fijn zou zijn.

- Annemarie Mol

Vertrouwelijke notaris getroffen

30 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Björn Meijer

Kennis van zaken

24 mei 2024

Zoals vermoed, zeer vakkundig.

- Karin van der Linden

Bedankt

16 mei 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Jacoba Postma

Uitgelichte notarissen uit Holwerd

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Hellema Notaris B.V.

Hogepol 18
9101 LZ Dokkum
Nederland

0519 294 915
http://www.hellemanotarissen.nl/