Notaris Jannum

Wil jij een professionele notaris in Jannum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Jannum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Jannum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Jannum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Jannum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jannum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Reitsum, Lichtaard en Jislum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Jannum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Jannum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Jannum. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Jannum kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Jannum vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Jannum? Het is niet immer makkelijk om bij de juiste professional uit te komen, die je juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het stevige aanbod is het lastig om de verstandige partijen nog te herkennen. Maar gedurende deze speurtocht zullen wij er tevens voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Jannum. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als eerder.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Jannum te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Jannum te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Jannum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Jannum?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je exact een notariskantoor in Jannum nodig hebt. Een notariskantoor in Jannum kan je onder andere assisteren met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Verder is een notariskantoor in Jannum de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opmaken van diverse notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een capabel notariskantoor in Jannum kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een kenmerkend specialisme brengen. Toch zijn er diverse denkbare situaties waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Jannum je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Jannum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Jannum te vinden dat bij je past.

Jannum notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien oorzaken kunnen opgeven waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Jannum notarispraktijk, je zal nu eenmaal heel veel baat ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een huis of bedrijfspand. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld minder onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van advies voorzien. In Jannum bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus immer dat deze aktes glashelder en legaal zijn.

Ook bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opstellen van een hypotheekakte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Jannum een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf veel inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Jannum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Jannum.

Kosten notaris Jannum

Alvorens je te verdiepen in de tarieven is het raadzaam om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Het notaris kantoor in Jannum stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een kredietverlening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van certificaten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Jannum kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Jannum

Nu notarissen uit Jannum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Jannum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Jannum

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de omgeving zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Via deze stappen weet je zeker dat je een passende partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je over het algemeen in verbinding komen met een notarispraktijk in Jannum die nauwgezet past bij je behoefte. Als de klus inzichtelijk is, is het een stuk simpeler om een gericht uurtarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om advies te krijgen voor als voorbeeld het aanschaffen van een huis of wil je ook een akte op laten stellen? Door hier rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Jannum een gebruikelijk tarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Jannum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Jannum vergelijken

Het is natuurlijk een zeer goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Jannum een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Aansluitend hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Jannum die je voor je hebt. Bovendien zul je direct kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Jannum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Jannum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Jannum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Jannum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Jannum

Snel geregeld

18 juli 2024

Aanvraag verliep vlot en de benodigde stukken waren binnen no time opgesteld.Gemakkelijk en dus tevreden.

- Ilona de Vos

Vertrouwde partner

10 juli 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me adviseert. Geweldig!

- Astrid van de Veen

Duidelijke gang van zaken

30 juni 2024

Overzichtelijke offerte ontvangen en deze is ook nagekomen. Uitstekend dus.

- Tamara van Vliet

Tijd voor actie

29 juni 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Geweldig!

- Diana de Groot

We zijn persoonlijk bijgestaan

16 juni 2024

Elke stap werd kritisch onderbouwd . Zeer content met het traject.

- Nicolaas van Leeuwen

Prima begeleiding testament!

9 juni 2024

Ik was bang dat het zeer complex zou zijn en vooral: duur. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Natuurlijk betaal je vanwege het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Super prettig.

- Elizabeth Hendriks

Notarieel gewoon top

2 juni 2024

De offertes vlot na verzoek binnenshuis en daardoor snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Vanessa Verbeek

Notariële begeleiding was fijn

1 juni 2024

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Sanne Dekker

Afhandeling uit handen

24 mei 2024

Te maken krijgen met een erfdeel is al treurig op zich. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris hierin een zorg minder gehad.

- Maarten Kramer

Uitgelichte notarissen uit Jannum

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Hellema Notaris B.V.

Hogepol 18
9101 LZ Dokkum
Nederland

0519 294 915
http://www.hellemanotarissen.nl/

Notariskantoor Brouns

Canterlandseweg 3
9061 BX Gytsjerk
Nederland

058 256 3344
http://www.notariskantoorbrouns.nl/