Notaris Waaxens

Ben jij opzoek naar een top notaris uit Waaxens die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Waaxens verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Waaxens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Waaxens gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Waaxens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waaxens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Sijbrandahuis, Jannum en Ternaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Waaxens

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Waaxens is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Waaxens. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Waaxens kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Waaxens vinden

Wil je een geschikte notaris in Waaxens vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een deskundige notaris. Via ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Waaxens die aansluit op jouw behoefte. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Waaxens in te schakelen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Waaxens niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Waaxens in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Waaxens te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Verder speelt een notaris in Waaxens een gewichtige rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Waaxens om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Waaxens

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Waaxens?

Het passende notariskantoor in Waaxens sluit haarfijn aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Waaxens is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Waaxens dan ook notarissen voor talloze soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Waaxens.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de gebeurtenis daarom vraagt. Zo kom je later ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Waaxens je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Waaxens?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Waaxens te vinden dat bij je past.

Waaxens notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een zoektocht begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Laat je dan zeker eens inspireren door in Waaxens een notariskantoor te raadplegen. Evenals het opstellen van een notarieel testament is iets wat personen in Waaxens via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk verzekerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. De rechtmatigheid van het geschrift is immers zeer van belang wanneer het benodigd is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het stoppen van een relatie. Je wil op dat moment dat alles helder is verwoord, degelijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Desalniettemin is het opheffen van een relatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Waaxens via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen als een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Waaxens je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Waaxens?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Waaxens.

Notaris kosten Waaxens

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een professional met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Een notaris kantoor in Waaxens is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in Waaxens kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Waaxens

Nu notarissen uit Waaxens vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Waaxens vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Waaxens

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de buurt zit. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Met deze stappen weet je immers dat je een passende partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je over het algemeen in contact komen met een notarispraktijk in Waaxens die precies past bij je voorkeuren. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Gaat je wens enkel over het verwerven van raadgeving? Of wil je verder een akte laten opmaken? Met daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Waaxens een normaal tarief van €150. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Waaxens op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Waaxens vergelijken

Het is uiteraard een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Je weet dan vaak zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat heel noodzakelijk is in het geval van juridische aangelegenheden. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Waaxens een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Dankzij dit gesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Waaxens voor jou kan betekenen. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Waaxens

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Waaxens en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Waaxens

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Waaxens terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Waaxens

Geen nummer, humane behandeling

20 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Rogier Dijkstra

Goede notariële bijstand

15 mei 2024

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Pieter van Doorn

Prima begeleid van begin tot beëindiging proces

7 mei 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het traject. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Maartje van Doorn

Mooi verzorgd

30 april 2024

Gauw de goede persoon getroffen, prettig!

- Maurice Janssen

Duidelijk overzicht van de tarieven ontvangen en deze is keurig opgevolgd. Tevreden dus!

24 april 2024

- Roy van Loon

Simpelweg voortreffelijk

19 april 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo fijn zou zijn.

- Antonius van de Wal

Voldaan met afgeleverd werk

10 april 2024

Eenvoudig content met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Peter Willemsen

Competent en vakkundig.

5 april 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Tessa de Graaf

Notariskantoor was top

25 maart 2024

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Marleen Kuipers

Uitgelichte notarissen uit Waaxens

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Hellema Notaris B.V.

Hogepol 18
9101 LZ Dokkum
Nederland

0519 294 915
http://www.hellemanotarissen.nl/