Notaris Ferwert

Wil jij een top notaris uit Ferwert die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Ferwert verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Ferwert – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Ferwert gezocht?

Een notaris uit Ferwert vinden

Notaris Ferwert
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ferwert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wanswert, Marrum en Hallum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ferwert

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ferwert is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Ferwert vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Ferwert vinden

Wil je een deskundige notaris in Ferwert vinden? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een competente notaris. Wij hebben een fors portefeuille en hiermee vind je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Ferwert voor je opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Ferwert in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Ferwert meestal alsnog een verstandige keuze.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Ferwert in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Ferwert te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar tevens wanneer je een bedrijf wilt opzetten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Ferwert om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Ferwert

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ferwert?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je exact een notariskantoor in Ferwert nodig hebt. Een notariskantoor in Ferwert kan je onder meerdere ondersteunen met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Daarbuiten is een notariskantoor in Ferwert de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opstellen van een aantal notariële aktes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een bekwaam notariskantoor in Ferwert kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand daarom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Ferwert je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ferwert?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ferwert te vinden dat bij je past.

Ferwert notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een expeditie begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Ferwert een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook doorgaans terecht bij een expeditie in Ferwert naar een notariskantoor.

Je bent dan immer verzekerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. Dit komt buitengewoon goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het eindigen van een liefdesrelatie. Je wil daarbij dat alles begrijpelijk is beschreven, degelijk is vastgelegd en dat het zonder enige aarzeling helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Desondanks is het afbreken van een liefdesrelatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Ferwert via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten opheffen. Je kunt het slimste in Ferwert je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ferwert?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ferwert.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Ferwert

De kosten zijn een gewichtige component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Ferwert. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn vak niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan wel dat verstandige notaris kantoor in Ferwert? Via notaris-kaart.nl vraag je ongecompliceerd meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Ferwert met een secuur gespecificeerde offerte.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Ferwert kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ferwert

Nu notarissen uit Ferwert vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ferwert vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Ferwert

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Wegens een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je meestal in verbinding komen met een notarispraktijk in Ferwert die nauwkeurig past bij je behoeften. Als de klus glashelder is, is het een stuk simpeler om een passend tarief af te spreken.

Gaat je wens louter over het verwerven van advies? Of wil je verder een hypotheekakte laten opmaken? Middels er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Ferwert zien we gewoonlijk een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ferwert op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ferwert vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Ferwert notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Prachtig! Daar kunnen wij je namelijk uitstekend bij helpen! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Ferwert een notarispraktijk te traceren is die zorgvuldig aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Ferwert gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op als je in Ferwert een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog beslissen om een andere optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ferwert

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ferwert en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ferwert

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ferwert terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ferwert

Geld wel maar moeite niet bespaard

22 mei 2024

Verklaring van erfrecht was meteen afgehandeld! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking voorafgaand. Tevreden dus!

- Maaike de Ruiter

Direct de goede prof getroffen

15 mei 2024

Na de offertes snel de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Guido Verbeek

Notariskantoor was super

9 mei 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Jacobus van Doorn

Ze had kennis van zaken

2 mei 2024

Ze was zeer bekwaam en vakkundig. Erg fijn!

- Dave van Doorn

Gewoon uitstekend!

21 april 2024

Boven verwachting! Top!

- Ruben Sanders

Samenlevingscontract opgemaakt

17 april 2024

Samenlevingscontract was vlug geregeld. Voortreffelijk!

- Sylvia Vermeulen

Altijd bereikbaar voor vragen

9 april 2024

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer aangenaam.

- Koen Janssen

Goede afwikkeling testament!

5 april 2024

Ik was bang dat het enorm complex zou zijn en overwegend: prijzig. Niets is minder waar.
Ongeacht het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Zeer fijn.

- Nicolaas Veenstra

Bekwame notaris in arm genomen

27 maart 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en vlot opgesteld.
Ondanks de soort van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
De tarieven waren prima.

- Klaas de Graaf

Uitgelichte notarissen uit Ferwert

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php