Notaris Marrum

Behoefte aan een top notaris uit Marrum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Marrum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Marrum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Marrum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Marrum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Marrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Finkum, Hijum en Hallum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Marrum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Marrum kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Marrum. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Marrum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Marrum vinden

Ben je misschien op zoek naar een notaris in Marrum? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de competente professional die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het forse aanbod is het uitdagend om de goede partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Marrum. En met deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Marrum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Marrum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Marrum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Marrum?

Het passende notariskantoor in Marrum sluit precies aan bij je wensen. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Marrum is dat er meerdere notarissen werken die je verder kunnen helpen. Vaak heeft een notariskantoor in Marrum voor allemaal disciplines notarissen in dienst. Je kunt daarom voor een aardig breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Marrum.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er talloze denkbare gevallen waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Marrum je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Marrum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Marrum te vinden dat bij je past.

Marrum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan zeker eens inspireren door in Marrum een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook doorgaans terecht bij een speurtocht in Marrum naar een notariskantoor.

Je bent dan over het algemeen verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. Dit komt buitengewoon goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. Vaak is dat pas bij het opheffen van de overeenkomst in kwestie. Je wil op dat moment dat alles helder is beschreven, goed is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Marrum via notariskantoor hebt laten opstellen. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Vraag in Marrum je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Marrum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Marrum.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Marrum

Voor je te verdiepen in de tarieven is het slim om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de allereerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en begeleiding. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een prof met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Marrum stelt bijvoorbeeld de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een kredietverlening of bij het opstellen van een testament. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van certificaten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn allerlei manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Marrum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Marrum

Nu notarissen uit Marrum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Marrum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Marrum

De kosten voor een notarispraktijk in Marrum kunnen flink uiteen lopen om verschillende redenen. Er bestaat wederkerig aanzienlijk wat verschil onder de aparte notarispraktijken in Marrum. Kosten kunnen behoorlijk verschillen op basis van ervaring en kundigheid, echter bovendien op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Marrum die net gestart is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder dan een notarispraktijk in Marrum die veel massiever is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je situatie. Kijk in ieder geval of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Marrum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Marrum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Marrum notarispraktijk offertes wilt opvragen? Goed! Daar begeleiden we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Marrum aan een notarispraktijk verbinden die past bij je voorkeuren.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt gauw beantwoord door verschillende partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Marrum gevestigde notarispraktijk te komen. Vervolgens kun je in een kennismaking of tijdens een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op wanneer je in Marrum een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog besluiten om een alternatieve optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Marrum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Marrum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Marrum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Marrum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Marrum

Werkelijk een vakvrouw

14 juli 2024

Ze was enorm professioneel en kundig. Formidabel!

- Jacob van der Meulen

Werkelijk een vakvrouw

9 juli 2024

Onze notaris had onmiskenbaar kennis van zaken. Buitengewoon!

- Robert Sanders

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

6 juli 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Deborah de Groot

Voelt overtuigend

24 juni 2024

Betrouwbare partij gevonden die me helpt. Aangenaam!

- Bart Bosman

Merci

17 juni 2024

Bedankt voor alle assistentie en support!

- Paul Koster

De stap naar een samenlevingscontract gezet

9 juni 2024

Even getwijfeld of het nodig was, maar desondanks alles maar op papier laten zetten. Geeft een hoop rust.

- Robert de Bruin

Goed afgehandeld.

2 juni 2024

Rap en begrijpelijk geregeld. Dank!

- Thijs Mulder

Super!

30 mei 2024

Na het uitzoeken van een notaris via notaris-kaart konden we gauw antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De vragen die we hadden werden vlot en verhelderend beantwoord.

- Tamara Hermans

Keurig verzorgd

19 mei 2024

Direct de juiste persoon getroffen, aangenaam!

- Raymond Hermans

Uitgelichte notarissen uit Marrum

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

Hellema Notaris B.V.

Hogepol 18
9101 LZ Dokkum
Nederland

0519 294 915
http://www.hellemanotarissen.nl/