Notaris Gelderswoude

Behoefte aan een professionele notaris uit Gelderswoude die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Gelderswoude verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Gelderswoude – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Gelderswoude gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Gelderswoude
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gelderswoude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zoetermeer, Benthuizen en Moerkapelle bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Gelderswoude

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Gelderswoude kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Gelderswoude. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Gelderswoude vinden

Wil je een deskundige notaris in Gelderswoude vinden? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Een juiste notaris vind je immers simpel dankzij notaris-kaart.nl. We hebben een veelzijdig portfolio en hiermee vind je binnen een paar ogenblikken een geschikte notaris in Gelderswoude voor je klus. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Gelderswoude in te huren. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Gelderswoude regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Gelderswoude te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Gelderswoude te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Verder speelt een notaris in Gelderswoude een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Gelderswoude om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Gelderswoude

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Gelderswoude?

Het juiste notariskantoor in Gelderswoude sluit nauwkeurig aan bij je wensen. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Gelderswoude is dat er een aantal notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Veelal heeft een notariskantoor in Gelderswoude voor aparte disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor erg veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Gelderswoude.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een expliciet specialisme brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis daarom vraagt. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Gelderswoude je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Gelderswoude?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Gelderswoude te vinden dat bij je past.

Gelderswoude notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Gelderswoude een notariskantoor te vinden voor deze klus. Evenals het opstellen van een notarieel testament is iets wat mensen in Gelderswoude via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles glashelder en juridisch juist is beschreven. De rechtsgeldigheid van het geschrift is immers erg belangrijk wanneer het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het stoppen van een verhouding. In dit soort tijden is het van waarde dat het document begrijpelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Desondanks is het ontbinden van een verhouding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Gelderswoude via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het slimste in Gelderswoude je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Gelderswoude?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Gelderswoude.

Kosten notaris Gelderswoude

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Gelderswoude is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn talloze manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Gelderswoude op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Gelderswoude

Nu notarissen uit Gelderswoude vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Gelderswoude vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Gelderswoude

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de regio zit. Wanneer je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Door deze stappen weet je zeker dat je een passende partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zal je natuurlijk in aanraking komen met een notarispraktijk in Gelderswoude die nauwgezet past bij je behoefte. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Gaat je wens uitsluitend over het verkrijgen van raad? Of wil je tevens een akte laten opmaken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Gelderswoude een normaal uurtarief van €150. Ga je voor een prof met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Gelderswoude op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Gelderswoude vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Gelderswoude notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Goed! Hier begeleiden we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Gelderswoude aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw voorkeuren.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt snel beantwoord door verschillende partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Gelderswoude gevestigde notarispraktijk te komen. Hierna kun je in een kennismaking of bij een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op als je in Gelderswoude een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een andere weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Gelderswoude

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Gelderswoude en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Gelderswoude

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Gelderswoude terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Gelderswoude

Inhoudelijk en vakkundig.

27 november 2023

De offertes vlot na aanvraag binnen en daardoor snel en goed juridisch advies gekregen.

- Bram van Veen

Duidelijke gang van zaken

25 november 2023

Overzichtelijke aanbieding ontvangen en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Nancy van der Meulen

Tevreden met afwikkeling

13 november 2023

Gewoon verheugd met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Michiel van de Veen

Vlot en juiste notaris gevonden

9 november 2023

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Johan Smits

Professionele en ervaren

1 november 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Saskia Evers

Aanrader!

24 oktober 2023

Een aanrader, een helder verhaal en juist advies.

- Irene Blom

Minder duur uit dan ik dacht

11 oktober 2023

Was achteraf een hoop goedkoper uit dan dat ik had bedacht.

- Adrianus Hendriks

Prima afwikkeling testament!

6 oktober 2023

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegenovergestelde waar. Niks is minder waar.
Naast het werk wat gewoon grondig gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg fijn.

- Anouk Smits

Snel een bijpassende notaris geregeld.

27 september 2023

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Inge Bosman

Uitgelichte notarissen uit Gelderswoude

Krol B.V.

Ierlandlaan 5
2713 HG Zoetermeer
Nederland

079 353 9111
http://www.jhdnotarissen.nl/

Notariskantoor Van Loenen & De Groot

Moeder Teresasingel 88
2719 AZ Zoetermeer
Nederland

079 329 4455
http://www.vanloenen-degroot.nl/

JUST Notarissen

Albert Einsteinlaan 50
2719 ER Zoetermeer
Nederland

079 323 9761
https://www.justnotarissen.nl/