Notaris Benthuizen

Behoefte aan een betaalbare notaris uit Benthuizen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Benthuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Benthuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Benthuizen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Benthuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Benthuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zoeterwoude, Hazerswoude Dorp en Zoetermeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Benthuizen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Benthuizen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Benthuizen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Benthuizen kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Benthuizen vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Benthuizen? Het is niet steevast simpel om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Zo nu en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Maar gedurende deze expeditie zullen wij er zeker weten voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Benthuizen. En dankzij deze tips wordt je zoektocht makkelijker dan ooit.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Benthuizen te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Benthuizen te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Benthuizen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Benthuizen?

Een competent notariskantoor in Benthuizen kan je precies helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Benthuizen is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Benthuizen dan ook notarissen voor diverse soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor een aardig breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Benthuizen.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een kenmerkend specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid daarom vraagt. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Benthuizen je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Benthuizen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Benthuizen te vinden dat bij je past.

Benthuizen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Benthuizen naar een notariskantoor. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de aankoop van een perceel. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. In Benthuizen bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus iedere keer dat deze papieren duidelijk en legaal zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opstellen van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Benthuizen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Benthuizen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Benthuizen.

Kosten notaris Benthuizen

Alvorens je te verdiepen in de kosten is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Het is een professional met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Benthuizen stelt bijvoorbeeld de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opstellen van een testament. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van documenten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

Er zijn allemaal manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Benthuizen op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Benthuizen

Nu notarissen uit Benthuizen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Benthuizen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Benthuizen

Als je een goedkope notarispraktijk in Benthuizen zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Indien je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een prima uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Benthuizen. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Gaat je behoefte louter over het verwerven van raadgeving? Of wil je bovendien een akte laten opstellen? Middels er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Benthuizen zien we gewoonlijk een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Benthuizen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Benthuizen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Benthuizen notarispraktijk offertes op te vragen? Top! Daar kunnen wij je namelijk geweldig bij helpen! Ons netwerk is immers best groot waardoor ook in Benthuizen een notarispraktijk te traceren is die zorgvuldig aansluit op jouw wensen en behoeften.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt spoedig beantwoord door meerdere partijen die voor jou interessant zijn. Logischerwijs is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Benthuizen je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk gesprek kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op wanneer je in Benthuizen een notarispraktijk zoekt. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een andere optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Benthuizen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Benthuizen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Benthuizen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Benthuizen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Benthuizen

Zoals bedacht

21 mei 2024

Aanbieding was goed.

- Joost Kramer

Oprecht een vakvrouw

12 mei 2024

Mijn notaris had duidelijk kennis van zaken. Heel fijn!

- Bas Smeets

Goedkoop en goed!

8 mei 2024

Verklaring van erfrecht was meteen geregeld! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat geld bespaard. Content dus!

- Jelle Smits

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

3 mei 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Richard Willemsen

Vliegensvlug een kundige prof

26 april 2024

Na de offertes razendsnel de geschikte keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Michiel de Leeuw

Betrouwbare notaris gevonden

19 april 2024

Zeer deugdelijk en gepast advies gekregen via de notaris.

- Astrid Peeters

Notarieel gewoon top

8 april 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Erik van der Laan

Tijd voor actie

6 april 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Top!

- Matthijs van Doorn

De notaris was zeer bereikbaar

24 maart 2024

Prima bereikbare notaris gekregen, erg tevreden.

- Mariska Blom

Uitgelichte notarissen uit Benthuizen

H & S Notarissen

Dorpsstraat 100
2761 AH Zevenhuizen
Nederland

0180 631 611
http://www.notariszevenhuizen.nl/

Nouwen Notaries

Noorderparklaan 22
2662 DJ Bergschenhoek
Nederland

010 285 8686
http://www.nouwen-notarissen.nl/

Oostland Partners notarissen

Oostersingel 1
2651 VX Berkel en Rodenrijs
Nederland

010 511 3866
http://www.oostlandpartners.nl/