Notaris Zoetermeer

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Zoetermeer?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Zoetermeer verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Zoetermeer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Zoetermeer gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Zoetermeer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zoetermeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wassenaar, Voorschoten en Leidschendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Zoetermeer

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Zoetermeer is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Zoetermeer. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Zoetermeer kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Zoetermeer vinden

Wil je een deskundige notaris in Zoetermeer vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een professionele notaris vind je namelijk makkelijk via notaris-kaart.nl. Wij hebben een veelzijdig portefeuille en daarmee vind je binnen een paar ogenblikken een kundige notaris in Zoetermeer voor je klus. In een paar gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Zoetermeer in te schakelen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Zoetermeer niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Indien je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Zoetermeer in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Zoetermeer te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Verder speelt een notaris in Zoetermeer een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar tevens als je een handelsbedrijf wilt opzetten en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Zoetermeer om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Zoetermeer

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Zoetermeer?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Zoetermeer nodig hebt. Een notariskantoor in Zoetermeer zal je bijstaan met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een wilsbeschikking. Tevens is een notariskantoor in Zoetermeer de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opstellen van diverse notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Zoetermeer moet zoeken.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een kenmerkend specialisatie brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis daarom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Zoetermeer je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Zoetermeer?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Zoetermeer te vinden dat bij je past.

Zoetermeer notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een speurtocht gestart naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Laat je dan vooral eens inspireren door in Zoetermeer een notariskantoor te raadplegen. Ook het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Zoetermeer via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het document is immers erg van belang wanneer het nodig is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het ontbinden van een liefdesrelatie. Je wil daarbij dat alles helder is verwoord, fatsoenlijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Desalniettemin is het verbreken van een verhouding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Zoetermeer via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Zoetermeer je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Zoetermeer?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Zoetermeer.

Notaris kosten Zoetermeer

Voor je te verdiepen in de onkosten is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Het is een prof met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Zoetermeer stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Zoetermeer kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Zoetermeer

Nu notarissen uit Zoetermeer vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Zoetermeer vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Zoetermeer

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnenstappen wat er maar bij jou in de omgeving zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Via deze stappen weet je immers dat je een competente partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, kun je natuurlijk in contact komen met een notarispraktijk in Zoetermeer die exact past bij je behoefte. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Is het uitsluitend maar nodig om raadgeving te krijgen voor onder andere het aankopen van een woning of wil je daarnaast een overeenkomst op laten stellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Zoetermeer een gebruikelijk uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag overigens iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Zoetermeer op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Zoetermeer vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Zoetermeer notarispraktijk aanbiedingen op te vragen? Goed! Daar kunnen wij je namelijk geweldig bij bijstaan! Ons netwerk is namelijk heel erg groot waardoor ook in Zoetermeer een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Zoetermeer gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een kennismakingsgesprek of gedurende een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis offertes op wanneer je in Zoetermeer een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een andere weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Zoetermeer

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Zoetermeer en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Zoetermeer

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Zoetermeer terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Zoetermeer

Na aanvragen offertes meteen ontvangen

22 juni 2024

Gauw de offertes gekregen en een juiste notaris gevonden.

- Sharon Postma

Had dit veel eerder moeten doen

14 juni 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Paulus Bos

Geen nummer, menselijke behandeling

5 juni 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Marcel Postma

Notariële bijstand was plezierig

27 mei 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Jessica Jacobs

We zijn persoonlijk bijgestaan

23 mei 2024

Iedere fase werd goed gefundeerd . Zeer content met het proces.

- Wilhelmus Mol

Voelt overtuigend

12 mei 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me adviseert. Super!

- Martinus van Beek

Goedkoop is duurkoop

5 mei 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vroegere notaris heb ik dankzij notaris-kaart wel een betrouwbare notaris getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Wilhelmina Kuipers

Content met begeleiding

30 april 2024

Domweg tevreden met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Angelique Post

Samenlevingscontract opgesteld

21 april 2024

Samenlevingscontract was zo geregeld. Super!

- Danny Mol

Uitgelichte notarissen uit Zoetermeer

Krol B.V.

Ierlandlaan 5
2713 HG Zoetermeer
Nederland

079 353 9111
http://www.jhdnotarissen.nl/

Notariskantoor Van Loenen & De Groot

Moeder Teresasingel 88
2719 AZ Zoetermeer
Nederland

079 329 4455
http://www.vanloenen-degroot.nl/

JUST Notarissen

Albert Einsteinlaan 50
2719 ER Zoetermeer
Nederland

079 323 9761
https://www.justnotarissen.nl/