Notaris Venhuizen

Wil jij een top notaris uit Venhuizen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Venhuizen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Venhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Venhuizen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Venhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Venhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hem, Wijdenes en Oosterleek bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Venhuizen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Venhuizen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Venhuizen vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Venhuizen kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Venhuizen vinden

Ben je op zoek naar een juiste notaris in Venhuizen? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een professionele notaris. Wij hebben een breed portefeuille en hiermee vind je in minder dan een paar ogenblikken een geschikte notaris in Venhuizen voor je klus. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Venhuizen in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Venhuizen niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Venhuizen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Venhuizen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Venhuizen een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Venhuizen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Venhuizen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Venhuizen?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Venhuizen nodig hebt. Een notariskantoor in Venhuizen zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals onder andere een erfenis of een testament. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Venhuizen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Venhuizen moet zoeken.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie erom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Venhuizen je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Venhuizen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Venhuizen te vinden dat bij je past.

Venhuizen notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Venhuizen naar een notariskantoor. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een huis. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Venhuizen weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Tevens zal je dankzij de notaris behoorlijk tijd over kunnen houden. Het opmaken van een hypotheekakte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf begrijpelijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door in Venhuizen een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf behoorlijk moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Venhuizen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Venhuizen.

Notaris kosten Venhuizen

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Venhuizen stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De onkosten van een notaris kantoor in Venhuizen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Venhuizen

Nu notarissen uit Venhuizen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Venhuizen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Venhuizen

Als je een goedkope notarispraktijk in Venhuizen zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Venhuizen. Als de klus duidelijk is, is het immers eenvoudiger om een gericht tarief af te spreken.

Gaat je wens enkel over het verkrijgen van raad? Of wil je daarnaast een overeenkomst laten opmaken? Door daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Venhuizen zien we gemiddeld een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Venhuizen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Venhuizen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Venhuizen notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Top! Daar kunnen wij je namelijk uitstekend bij begeleiden! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Venhuizen aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoefte.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Vanzelfsprekend is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Venhuizen je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk gesprek kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Indien je in Venhuizen een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en meteen nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Je kunt altijd nog besluiten om een andere optie te proberen, maar dankzij onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Venhuizen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Venhuizen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Venhuizen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Venhuizen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Venhuizen

Content met afwikkeling

21 november 2023

Simpelweg content met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Jolanda Smits

Vertrouwelijke notaris getroffen

18 november 2023

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Mirjam van der Meulen

Door raad en daad bijgestaan

8 november 2023

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Albert van Vliet

Geen zorgen gehad

4 november 2023

Te maken krijgen met een erfenis is al droevig op zich. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, erg prettig.

- Astrid de Haan

Gewoonweg super!

28 oktober 2023

Boven verwachting! Super!

- Roel van de Velden

Goedkope notaris

15 oktober 2023

We waren op zoek naar een notaris die lage tarieven rekende, wegens onze opstartfase.
Snel gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de snelheid.

- Mariska Vos

Goede afwikkeling testament!

8 oktober 2023

Ik was angstig dat het erg complex zou worden en voornamelijk: prijzig. Niets is minder waar.
Naast het werk wat gewoon prima gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Zeer fijn.

- Mark van Dongen

Een prof die snapt waar hij het over heeft

25 september 2023

In minder dan no-time een vakkundige notaris. Fantastisch!

- Karin Janssen

Transparant in alles

22 september 2023

Begrijpelijke aanbieding ontvangen en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Annemarie de Koning

Uitgelichte notarissen uit Venhuizen

Notarissen Netwerk WFO

Zuiderkerkplein 9
1601 HK Enkhuizen
Nederland

0228 512 444
http://www.wfonotarissen.nl/

WFO Netwerk Notarissen

Burgemeester Schrijnderlaan 2
1613 JW Grootebroek
Nederland

0228 512 444
http://www.wfonotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Notariskantoor Van der Tuin

Streekweg 86
1616 AL Hoogkarspel
Nederland

0228 562 424
http://www.notarisvandertuin.nl/