Notaris Hem

Wil jij een top notaris uit Hem die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Hem verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Hem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Hem gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Hem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Schellinkhout, Venhuizen en Wijdenes bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hem

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Hem kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Hem vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Hem kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Hem vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Hem? Het kan moeilijk zijn om uit te komen bij de goede individu die jouw juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het grote aanbod is het uitdagend om de competente partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Hem. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als daarvoor.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Hem te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Hem te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Hem

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hem?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Hem voor nodig hebben. Een notariskantoor in Hem kan je onder meerdere bijstaan met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Tevens is een notariskantoor in Hem de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opmaken van diverse notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Hem kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kan je dikwijls een expliciet specialisme brengen. Echter zijn er diverse denkbare situaties waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Hem je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hem?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hem te vinden dat bij je past.

Hem notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Hem naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je flink wat geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Hier kan men denken aan als voorbeeld lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. In Hem bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus altijd dat deze aktes helder en legitiem zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die meerdere huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf uiteraard zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Hem notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hem?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hem.

Kosten notaris Hem

Voor je te verdiepen in de kosten is het raadzaam om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Hem is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

Er zijn diverse manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Hem op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hem

Nu notarissen uit Hem vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hem vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Hem

Er zijn allerlei aanleidingen waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Hem kunnen uiteenlopen. De ene notarispraktijk in Hem is uiteraard de andere niet. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Hem vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Hem die erg veel ervaring heeft of enorm veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Probeer tevens te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hem op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hem vergelijken

Het is verstandig om aparte aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Daardoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Hem een specifieke klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De eerstvolgende stap is het voeren van een consult. Bij dit contact krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Hem voor jou kan betekenen. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hem

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hem en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hem

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hem terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hem

Prima werk ontvangen

20 mei 2024

We hadden een zorg dat het moeilijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegendeel waar. Niets is minder waar.
Begrijpelijk betaal je vanwege het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Zeer aangenaam.

- Marianne Prins

Heel erg vakkundig

13 mei 2024

Een werkelijke specialist getroffen. Dit zorgde voor heel veel kalmte.

- Karin Willems

Verstand van zaken

7 mei 2024

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Marieke de Jong

Begeleiding was prima

2 mei 2024

De afwikkeling tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Caroline Brouwer

Notarieel gewoon top

25 april 2024

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Sanne van Vliet

Aanrader!

19 april 2024

Verhelderend advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Bram Kuiper

Persoonlijk bijgestaan

11 april 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Eveline Groen

Goede begeleiding testament!

5 april 2024

Ik was bang dat het erg complex zou zijn en voornamelijk: prijzig. Niks is minder waar.
Begrijpelijk betaal je vanwege het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Zeer fijn.

- Wendy van den Bosch

Ze had kennis van zaken

30 maart 2024

Ze was enorm bekwaam en vakkundig. Fantastisch!

- Nicole Postma

Uitgelichte notarissen uit Hem

Notarissen Netwerk WFO

Zuiderkerkplein 9
1601 HK Enkhuizen
Nederland

0228 512 444
http://www.wfonotarissen.nl/

Vivaldi Notarissen Hoorn

Nieuwe Steen 40
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 275 941
http://www.vivaldinotarissen.nl/

Mantel & Overtoom Notarissen

Dr. de Vriesstraat 33
1654 JT Benningbroek
Nederland

0229 591 264
http://www.mantelovertoom.nl/