Notaris Mantinge

Behoefte aan een professionele notaris in Mantinge die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Mantinge verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Mantinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Mantinge gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Mantinge
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Mantinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Witteveen, Orvelte en Nieuw Balinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Mantinge

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Mantinge is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Mantinge vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Mantinge vinden

Ben je misschien op zoek naar een notaris in Mantinge? Het is niet immer makkelijk om bij de juiste individu uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Zo nu en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze expeditie zullen wij er zeker weten voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Mantinge. En met deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Mantinge te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de komende gevallen een notaris in Mantinge te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Mantinge

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Mantinge?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Mantinge voor nodig hebben. Een notariskantoor in Mantinge kan je onder meerdere assisteren met het opstellen van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Ook is het zo dat een notariskantoor in Mantinge er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Mantinge kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een speciaal specialisme brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de omstandigheid daarom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Mantinge je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Mantinge?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Mantinge te vinden dat bij je past.

Mantinge notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Mantinge naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een huis of bedrijfspand. Hier kan men denken aan onder andere minder onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. In Mantinge bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus steevast dat deze aktes duidelijk en rechtsgeldig zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opstellen van een hypotheekakte is een extreem zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Mantinge een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf behoorlijk inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Mantinge?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Mantinge.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Mantinge

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het raadzaam om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Mantinge is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn diverse manieren om de kosten van een notaris kantoor in Mantinge op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Mantinge

Nu notarissen uit Mantinge vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Mantinge vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Mantinge

Als je een goedkope notarispraktijk in Mantinge zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Indien je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, kun je altijd in verbinding komen met een notarispraktijk in Mantinge die precies past bij je wensen. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verwerven van begeleiding? Of wil je misschien een hypotheekakte laten opstellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook afwijken. Voor een notarispraktijk in Mantinge zien we over het algemeen een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag overigens iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Mantinge op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Mantinge vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Mantinge notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Gelukkig! Daar kunnen wij je namelijk ideaal bij helpen! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Mantinge een notarispraktijk te traceren is die precies aansluit op je wensen en behoeften.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door een aantal partijen die voor jou boeiend zijn. Natuurlijk is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Mantinge je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis offertes op wanneer je in Mantinge een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog beslissen om een andere optie te proberen, maar met onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Mantinge

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Mantinge en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Mantinge

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Mantinge terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Mantinge

Bekwame notaris ingeschakeld

22 mei 2024

Deskundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit duidelijk en bekwaam aangepakt.
De tarieven waren goed.

- Marinus Hendriks

Betrouwbare notaris gevonden

13 mei 2024

Zeer deugdelijk en correct advies gekregen door de notaris.

- Marloes Martens

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

10 mei 2024

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Caroline Dijkstra

Door intensieve tijd heen geholpen

2 mei 2024

Door de notaris zijn we door een lastige periode heengeloodst. Erfenis is correct verdeeld.

- Kim van der Meer

Samenlevingscontract opgesteld

24 april 2024

In minder dan enkele ontmoetingen werd het samenlevingscontract zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Erik Peeters

Transparant in alles

15 april 2024

Begrijpelijke prijsopgave gekregen en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Joost Koning

Gewoon goed

11 april 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo slim zou zijn.

- Mirjam Timmermans

Geen zorgen gehad

2 april 2024

Te doen krijgen met een nalatenschap is al verdrietig op zichzelf. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Maurice de Jonge

Ervaren notaris ontdekt

24 maart 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en gauw opgesteld.
Ondanks de aard van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
De tarieven waren prima.

- Angela van Dijk

Uitgelichte notarissen uit Mantinge

Notariskantoor Westerling

Hoofdstraat 18
9431 AD Westerbork
Nederland

0593 538 100
http://www.notariskantoorwesterling.nl/

Notariskantoor mr. G. Lindeyer B.V.

Bisschopsstraat 7
9411 PH Beilen
Nederland

0593 522 452
http://www.notariaatmiddendrenthe-beilen.nl/

Beilen Notariaat Midden Drenthe

Bisschopsstraat 7
9411 PH Beilen
Nederland

0593 522 452
http://www.notariaatmiddendrenthe-beilen.nl/