Notaris Haulerwijk

Ben jij opzoek naar een professionele notaris uit Haulerwijk die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Haulerwijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Haulerwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Haulerwijk gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Haulerwijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haulerwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Fochteloo, Oosterwolde en Haule bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Haulerwijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Haulerwijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Haulerwijk. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Haulerwijk kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Haulerwijk vinden

Wil je een geschikte notaris in Haulerwijk vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een deskundige notaris. Wij hebben een breed portfolio en daarmee vind je in minder dan enkele momenten een geschikte notaris in Haulerwijk voor je project. In een paar gevallen is het vereist om een notaris in Haulerwijk in te vliegen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Haulerwijk niet vereist, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Haulerwijk in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Haulerwijk te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Tevens speelt een notaris in Haulerwijk een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Haulerwijk om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Haulerwijk

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Haulerwijk?

Een degelijk notariskantoor in Haulerwijk kan je nauwkeurig helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Haulerwijk is dat er verschillende notarissen werken die je ook kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Haulerwijk dan ook notarissen voor allerlei soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt daarom voor een aardig breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Haulerwijk.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een speciaal specialisatie brengen. Toch zijn er talloze denkbare gevallen waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Haulerwijk je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Haulerwijk?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Haulerwijk te vinden dat bij je past.

Haulerwijk notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Haulerwijk naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een woning of bedrijfspand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Haulerwijk weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor onder andere een contract.

Daarnaast zal je dankzij de notaris flink tijd over kunnen houden. Het opmaken van een akte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Haulerwijk een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf veel moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Haulerwijk?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Haulerwijk.

Kosten notaris Haulerwijk

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Haulerwijk dan is het van belang om je te oriënteren op de onkosten. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn taak niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan echt de methode om een kundig notaris kantoor in Haulerwijk te vinden? Je vraagt gewoon via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de slimste keuze. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Haulerwijk dankzij een secuur gespecificeerde offerte.

Er zijn allemaal manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Haulerwijk op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Haulerwijk

Nu notarissen uit Haulerwijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Haulerwijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Haulerwijk

Er zijn verschillende aanleidingen waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Haulerwijk kunnen uiteenlopen. De ene notarispraktijk in Haulerwijk is biologisch de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Haulerwijk die net gestart is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost meestal iets minder als een notarispraktijk in Haulerwijk die veel kolossaler is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel past bij jouw situatie. Kijk verder of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een aardig beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Haulerwijk op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Haulerwijk vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Haulerwijk notarispraktijk offertes wilt opvragen? Fijn! Hier helpen we je graag bij! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Haulerwijk aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw voorkeuren.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt spoedig beantwoord door een aantal partijen die voor jou boeiend zijn. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Haulerwijk je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wanneer je in Haulerwijk een notarispraktijk zoekt, is het belangrijk om niet langer te wachten en direct nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Later kun je over het algemeen nog een overige weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je meteen al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Haulerwijk

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Haulerwijk en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Haulerwijk

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Haulerwijk terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Haulerwijk

Heldere gang van zaken

19 juli 2024

Duidelijke prijsopgave gehad en deze is ook nagekomen. Prima dus.

- Kelly Jansen

Afhandeling was prima

13 juli 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Maurice Scholten

Goedkope notaris

30 juni 2024

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken daarna.

- Ivo van Doorn

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

26 juni 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Barbara Hoekstra

Werkelijk een vakvrouw

21 juni 2024

Onze notaris had duidelijk kennis van zaken. Buitengewoon!

- Gerardus van Doorn

Gewoon goed

13 juni 2024

Begrijpelijk en snel. Bedankt!

- Charlotte van Wijk

Minder duur dan verwacht

8 juni 2024

Was achteraf een hoop voordeliger uit dan dat ik had bedacht.

- Christian van de Velde

De notaris was zeer bereikbaar

28 mei 2024

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer aangenaam.

- Marc de Jonge

Aanrader!

23 mei 2024

Duidelijk advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Jolanda Koning

Uitgelichte notarissen uit Haulerwijk

Notaris mr. J.W. van der Woude B.V.

Meidoornlaan 29
9301 MA Roden
Nederland

050 501 9171
http://www.hollandvdwoude.nl/

Huizinga De Vries Notarissen

Tolberterstraat 39A
9351 BC Leek
Nederland

0594 512 005
http://huizingadevries.nl/

Notarispraktijk Velema

De Zulthe 1
9301 AV Roden
Nederland

050 501 0515
http://velemarijks.nl/