Notaris Fochteloo

Wil jij een top notaris uit Fochteloo die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Fochteloo verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Fochteloo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Fochteloo gezocht?

Een notaris in Fochteloo vinden

Notaris Fochteloo
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Fochteloo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Langedijke, Appelscha en Ravenswoud bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Fochteloo

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Fochteloo is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Fochteloo. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Fochteloo kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Fochteloo vinden

Ben je op zoek naar een kundige notaris in Fochteloo? Dan hebben we goed bericht voor je! Een kundige notaris vind je immers gemakkelijk vanuit notaris-kaart.nl. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Fochteloo die aansluit op je behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Fochteloo in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Fochteloo meestal alsnog een verstandige keuze.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Fochteloo in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Fochteloo te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een kantoorpand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook indien je een handelsbedrijf wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Fochteloo om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Fochteloo

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Fochteloo?

Het juiste notariskantoor in Fochteloo sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Fochteloo is dat er verscheidene notarissen werken die je verder kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Fochteloo dan ook notarissen voor talloze soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Fochteloo.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een bijzonder specialisatie brengen. Echter zijn er aparte denkbare situaties waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Fochteloo je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Fochteloo?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Fochteloo te vinden dat bij je past.

Fochteloo notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien oorzaken kunnen benoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Fochteloo notarispraktijk, je zal nu eenmaal erg veel voordeel ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of kantoorpand. Hier kan men denken aan onder andere minder onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. De notaris in Fochteloo weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor als voorbeeld een contract.

Daarbuiten zal je vanwege de notaris flink tijd kunnen besparen. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf begrijpelijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Fochteloo notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Fochteloo?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Fochteloo.

Kosten notaris Fochteloo

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit is toch de allereerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en hulp. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Een notaris kantoor in Fochteloo is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Fochteloo kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Fochteloo

Nu notarissen uit Fochteloo vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Fochteloo vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Fochteloo

Er zijn aparte redenen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Fochteloo kunnen variëren. De ene notarispraktijk in Fochteloo is natuurlijk de andere niet. Prijzen kunnen aardig verschillen op basis van ervaring en kundigheid, en ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Fochteloo die net begonnen is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder dan een notarispraktijk in Fochteloo die veel kolossaler is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is dan wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk echt of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Fochteloo op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Fochteloo vergelijken

Het is goed om verscheidene aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat zeer van belang is in het geval van juridische kwesties. Mocht de notarispraktijk in Fochteloo iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een heleboel tijd die overbodig besteed wordt.

Hierna hoef je louter nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Via dit contact krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Fochteloo voor jou kan betekenen. Je kunt dan meteen kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Fochteloo

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Fochteloo en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Fochteloo

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Fochteloo terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Fochteloo

Helemaal goed in orde

24 november 2023

Testament is buiten al teveel franje geregeld. Duidelijke taal en lage prijzen. Uitstekend.

- Sebastiaan Veenstra

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

15 november 2023

De begeleiding tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Monique van Vliet

Afhandeling was persoonlijk

12 november 2023

Elke fase werd kritisch onderbouwd . Daarom erg content met de afhandeling.

- Ivo van der Meulen

Vliegensvlug een deskundige professional

4 november 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in gesprek met een partij die haarfijn wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Jan van de Berg

Blij met beslissing

23 oktober 2023

Achteraf blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Femke Koster

Uiteindelijk een testament

14 oktober 2023

Een moment lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Blij met deze beslissing!

- Ellen Hermans

Geen nummer, menselijke behandeling

2 oktober 2023

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Angela Postma

Immer bereikbaar voor aanvragen

30 september 2023

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer prettig.

- Kim Kok

Aanrader!

19 september 2023

Een aanrader, een helder gesprek en juist advies.

- Catharina de Haan

Uitgelichte notarissen uit Fochteloo

Notaris mr. J.W. van der Woude B.V.

Meidoornlaan 29
9301 MA Roden
Nederland

050 501 9171
http://www.hollandvdwoude.nl/

Huizinga De Vries Notarissen

Tolberterstraat 39A
9351 BC Leek
Nederland

0594 512 005
http://huizingadevries.nl/

Notarispraktijk Velema

De Zulthe 1
9301 AV Roden
Nederland

050 501 0515
http://velemarijks.nl/