Notaris Hasselt

Behoefte aan een ijzersterke notaris in Hasselt die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Hasselt verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Hasselt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Hasselt gezocht?

Een notaris in Hasselt vinden

Notaris Hasselt
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hasselt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Rouveen, Zwolle en Zwartsluis bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hasselt

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Hasselt kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Hasselt vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Hasselt vinden

Ben je zoekende naar een vakkundige notaris in Hasselt? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een deskundige notaris. We hebben een fors portefeuille en daarmee vind je binnen een paar momenten een passende notaris in Hasselt voor jouw klus. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Hasselt in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het inhuren of consulteren van een notaris in Hasselt vaak alsnog een verstandige keuze.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Hasselt te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Hasselt te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een kantoorpand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook indien je een handelsbedrijf wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Hasselt om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Hasselt

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hasselt?

Het geschikte notariskantoor in Hasselt sluit exact aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Hasselt is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Hasselt voor allerlei vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt derhalve voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Hasselt.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de toestand daarom vraagt. Zo kom je later ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Hasselt je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hasselt?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hasselt te vinden dat bij je past.

Hasselt notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een expeditie begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Hasselt een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. Indien je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook dikwijls terecht bij een speurtocht in Hasselt naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt bijzonder goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. Dikwijls is dat pas bij het opheffen van de overeenkomst in kwestie. Je wil dan dat alles helder is beschreven, degelijk is beschreven en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Desondanks is het afbreken van een verhouding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Hasselt via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het slimste in Hasselt je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hasselt?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hasselt.

Kosten notaris Hasselt

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en begeleiding. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een prof met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Hasselt stelt bijvoorbeeld de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in Hasselt kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hasselt

Nu notarissen uit Hasselt vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hasselt vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Hasselt

Er zijn verschillende aanleidingen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Hasselt kunnen afwijken. Er bestaat onderling behoorlijk wat verschil onder de aparte notarispraktijken in Hasselt. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Hasselt die net gestart is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder dan een notarispraktijk in Hasselt die veel steviger is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Hasselt te vinden is door allerlei aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht verder te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hasselt op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hasselt vergelijken

Het is natuurlijk een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je helder moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Hasselt iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit scheelt een boel tijd die nodeloos besteed wordt.

De eerstvolgende stap is het voeren van een consult. Door dit contact is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Hasselt die je voor je hebt. Tevens zul je meteen kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hasselt

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hasselt en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hasselt

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hasselt terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hasselt

Content met afwikkeling

19 juli 2024

Gewoon verheugd met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Irene van der Linden

Aanrader

7 juli 2024

Uit persoonlijke ondervinding raden wij notaris-kaart en dus de offerte aanvraag aan.

- Sabrina Bos

Notariële assistentie was plezierig

6 juli 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Daniël Groen

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

26 juni 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Rob Boer

Simpelweg uitstekend!

22 juni 2024

Geweldig verzorgd! Super!

- Jeroen Sanders

Uiteindelijk een testament

14 juni 2024

Een tijd lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Sander Bosman

Geld wel maar moeite niet bespaard

4 juni 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was gauw gedaan! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat kosten bespaard. Met die reden ben ik tevreden!

- Richard van den Heuvel

Gewoon super!

30 mei 2024

Super geregeld! Uitstekend!

- Judith Prins

Door lastige tijd heen geholpen

23 mei 2024

Door de notaris zijn we door een moeilijke paar maanden heengeloodst. Erfenis is zorgvuldig verdeeld.

- Patricia de Boer

Uitgelichte notarissen uit Hasselt

Nationale Notaris Zwolle

Veerallee 18
8019 AC Zwolle
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

IJsseloevers Notarissen

Nijverheidsstraat 49
8281 JD Genemuiden
Nederland

038 385 1030
https://www.ijsseloevers.nl/

DuretTrip Notarissen

Harm Smeengekade 24
8011 AK Zwolle
Nederland

038 421 5876
http://www.durettrip.nl/