Notaris Zwolle

Wil jij een ijzersterke notaris in Zwolle die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Zwolle verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Zwolle – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Zwolle gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Zwolle
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zwolle, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Rouveen, Laag Zuthem en Hasselt bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Zwolle

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Zwolle kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Zwolle vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Zwolle vinden

Ben je echt op zoek naar een notaris in Zwolle? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de geschikte individu die jouw juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Mogelijkerwijs zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Zwolle. En door deze tips wordt je zoektocht makkelijker dan ooit.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Zwolle in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Zwolle te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Zwolle

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Zwolle?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je exact een notariskantoor in Zwolle nodig hebt. Een notariskantoor in Zwolle kan je onder andere bijstaan met het opstellen van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Ook is het zo dat een notariskantoor in Zwolle er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Zwolle moet zoeken.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een bijzonder specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid erom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Zwolle je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Zwolle?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Zwolle te vinden dat bij je past.

Zwolle notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een expeditie gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Zwolle een notariskantoor te raadplegen. In ieder geval het opmaken van een notarieel testament is iets wat personen in Zwolle via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is vastgelegd. De rechtmatigheid van het geschrift is namelijk zeer van belang indien het noodzakelijk is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. Meestal is dat pas bij het verbreken van de afspraak in kwestie. Je wil daarbij dat alles helder is verwoord, goed is beschreven en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Evengoed is het beëindigen van een verbinding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Zwolle via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen wanneer een relatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Zwolle je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Zwolle?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Zwolle.

Notaris kosten Zwolle

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Zwolle dan is het van belang om je te oriënteren op de onkosten. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan wel de manier om een bekwaam notaris kantoor in Zwolle te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je ongecompliceerd sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Zwolle met een nauwkeurig gespecificeerde aanbieding.

De kosten van een notaris kantoor in Zwolle kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Zwolle

Nu notarissen uit Zwolle vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Zwolle vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Zwolle

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de omgeving zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Dankzij deze stappen weet je zeker weten dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, kun je meestal in verbinding komen met een notarispraktijk in Zwolle die precies past bij je behoefte. Als de opdracht inzichtelijk is, is het veel simpeler om een gericht uurtarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om raadgeving te krijgen voor als voorbeeld het kopen van een woning of wil je misschien een overeenkomst op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Zwolle een gebruikelijk uurtarief van €150. Ga je voor een persoon met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Zwolle op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Zwolle vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Zwolle notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Top! Hier assisteren we je graag bij! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Zwolle een notarispraktijk te vinden is die precies aansluit op je wensen en behoeften.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt spoedig beantwoord door diverse partijen die voor jou boeiend zijn. Vanzelfsprekend is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Zwolle je notarispraktijk uit te zoeken. Hierna kun je in een consult of bij een afspraak je voorkeuren verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis offertes op als je in Zwolle een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Zwolle

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Zwolle en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Zwolle

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Zwolle terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Zwolle

Geen zorgen gehad

25 mei 2024

De erfenis afgehandeld krijgen is al naar en vervelend genoeg. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, zeer prettig.

- Niels de Boer

Domweg goed

13 mei 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo passend zou zijn.

- Martine Kok

Vertrouwde partner

5 mei 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Fantastisch!

- Maurice van de Brink

Voordelig en goed!

2 mei 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was gauw gedaan! Wel echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat kosten bespaard. Met die reden ben ik content!

- Roy Gerritsen

Betrouwbare notaris gevonden

25 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Cornelia Hofman

Super!

17 april 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor aangelegenheden rondom ons erfrecht gevonden. De antwoorden waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Manon van de Pol

Kritisch begeleid van begin tot einde proces

8 april 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Monique Vermeulen

Deskundig en vakkundig.

2 april 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Edwin Schipper

Persoonlijk bijgestaan

29 maart 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Marijke van de Veen

Uitgelichte notarissen uit Zwolle

Nationale Notaris Zwolle

Veerallee 18
8019 AC Zwolle
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Notariaat Hattem

Ridderstraat 56
8051 EH Hattem
Nederland

038 444 2747
http://www.notariaathattem.nl/

DuretTrip Notarissen

Harm Smeengekade 24
8011 AK Zwolle
Nederland

038 421 5876
http://www.durettrip.nl/