Notaris Wapserveen

Behoefte aan een ijzersterke notaris in Wapserveen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Wapserveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Wapserveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Wapserveen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Wapserveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wapserveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zorgvlied, Nijeveen en Wateren bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wapserveen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Wapserveen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Wapserveen. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Wapserveen vinden

Ben je zeker weten op zoek naar een notaris in Wapserveen? Het is niet immer eenvoudig om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Wapserveen. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als daarvoor.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Wapserveen te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Wapserveen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Wapserveen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wapserveen?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je exact een notariskantoor in Wapserveen nodig hebt. Een notariskantoor in Wapserveen kan je onder meerdere assisteren met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Ook is het zo dat een notariskantoor in Wapserveen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Wapserveen moet zoeken.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er allerlei denkbare gevallen waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Wapserveen je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wapserveen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wapserveen te vinden dat bij je past.

Wapserveen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een expeditie gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Overweeg dan zeker in Wapserveen een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. Tevens het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Wapserveen via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. De wettigheid van het document is immers erg noodzakelijk indien het nodig is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Vaak is dat pas bij het opheffen van de overeenkomst in kwestie. Je wil op dat moment dat alles duidelijk is verwoord, degelijk is beschreven en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Wapserveen via notariskantoor hebt laten opmaken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het slimste in Wapserveen je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wapserveen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wapserveen.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Wapserveen

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en raadgeving. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Wapserveen stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opmaken van een testament. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De prijzen van een notaris kantoor in Wapserveen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wapserveen

Nu notarissen uit Wapserveen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wapserveen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Wapserveen

Het is simpelweg niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de buurt zit. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Door deze stappen weet je absoluut dat je een competente partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je meestal in verbinding komen met een notarispraktijk in Wapserveen die precies past bij je behoefte. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Is het enkel maar nodig om hulp te krijgen voor onder andere het verkrijgen van een gebouw of wil je bovendien een akte op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook afwijken. Voor een notarispraktijk in Wapserveen zien we doorgaans een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wapserveen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wapserveen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Wapserveen notarispraktijk offertes wilt opvragen? Gelukkig! Hier assisteren we je graag bij! Ons netwerk is immers heel erg groot waardoor ook in Wapserveen een notarispraktijk te vinden is die nauwlettend aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door een aantal partijen die voor jou interessant zijn. Vanzelfsprekend is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Wapserveen je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op wanneer je in Wapserveen een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een andere weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je vandaag al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wapserveen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wapserveen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wapserveen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wapserveen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wapserveen

Gewoon perfect

23 november 2023

Hoopte al dat mijn notaris zo passend zou zijn.

- Cindy de Bruin

Goedkoop is duurkoop

19 november 2023

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Jan Hermans

Minder duur dan verwacht

8 november 2023

Kosten vielen een stuk lager uit dan ik dacht.

- Jacoba Peeters

Vlug geregeld

5 november 2023

Verzoek verliep snel en de benodigde documenten waren binnen no time opgesteld.Soepel en dus content.

- Anna de Bruin

Voordeliger uit dan ik dacht

25 oktober 2023

Was naderhand een stuk goedkoper uit dan dat ik had verwacht.

- Miranda van den Bosch

Duidelijke gang van zaken

14 oktober 2023

Duidelijke prijsopgave ontvangen en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Jacobus van Vliet

Aanvraag offertes aan te bevelen

5 oktober 2023

Uit persoonlijke ervaring bevelen wij notaris-kaart en dus de offerte aanvraag aan.

- Jolanda Wolters

Goed werk ontvangen

25 september 2023

We hadden een zorg dat het moeilijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Niets is minder waar.
Begrijpelijk betaal je vanwege het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Super fijn.

- Ellen Driessen

Gewoon fijn

18 september 2023

Hoopte al dat mijn notaris zo passend zou zijn.

- Adriana van Doorn

Uitgelichte notarissen uit Wapserveen

Notariskantoor mr. P.T.M. De Vries

Venekoterweg 46
8431 HH Oosterwolde
Nederland

0516 513 741
http://www.notarissen-dewerven.nl/

Notaris De Werven Netwerk Notarissen

Venekoterweg 46
8431 HH Oosterwolde
Nederland

0516 513 741
http://www.notarissen-dewerven.nl/

Rispens Notarissen

Hegedyk 15
8401 BH Gorredijk
Nederland

0513 463 215
https://www.rispensnotarissen.nl/