Notaris Wapse

Behoefte aan een professionele notaris in Wapse die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Wapse verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Wapse – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Wapse gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Wapse
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wapse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zorgvlied, Ruinen en Wateren bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wapse

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Wapse is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Wapse. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Wapse kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Wapse vinden

Misschien al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Wapse? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de passende professional die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Wapse. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als daarvoor.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Wapse te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Wapse te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Wapse

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wapse?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Wapse nodig hebt. Een notariskantoor in Wapse kan je onder meerdere begeleiden met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Wapse er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Wapse moet zoeken.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een specifiek specialisme brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid daarom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Wapse je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wapse?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wapse te vinden dat bij je past.

Wapse notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Wapse naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een woning of kantoorpand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Wapse weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van een akte is een meest zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf natuurlijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Wapse notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wapse?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wapse.

Notaris kosten Wapse

De tarieven zijn een belangrijke component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Wapse. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan wel dat praktische notaris kantoor in Wapse? Je vraagt gewoon via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de aantrekkelijkste keuze. De onkosten van een notaris kantoor in Wapse worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

De tarieven van een notaris kantoor in Wapse kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wapse

Nu notarissen uit Wapse vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wapse vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Wapse

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenstappen wat er maar bij jou in de omgeving zit. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Wapse. Als de klus glashelder is, is het namelijk simpeler om een gericht uurtarief af te spreken.

Gaat je behoefte louter over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je tevens een akte laten opstellen? Met daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Wapse zien we gewoonlijk een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat meer ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wapse op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wapse vergelijken

Het is goed om diverse offertes aan te vragen en deze te vergelijken. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Wapse iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit bespaart een heleboel tijd die nodeloos besteed wordt.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Wapse die je voor je hebt. Bovendien zul je gelijk kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wapse

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wapse en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wapse

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wapse terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wapse

Snel geregeld

21 mei 2024

Verzoek verliep vlot en de benodigde documenten waren binnen no time opgesteld.Vlot en zonder lastig gedoe dus blij met de manier waarop dit gaat.

- Iris van de Wal

Kosten wel maar moeite niet bespaard

18 mei 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was snel gedaan! Wel echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat geld bespaard. Met die reden ben ik content!

- Ruud van Vliet

Afhandeling uit handen

6 mei 2024

Te doen krijgen met een nalatenschap is al droevig op zichzelf. De notaris welke we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, zeer prettig.

- Johannes Driessen

Notariskantoor was super

30 april 2024

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Inge Veenstra

Heldere gang van zaken

27 april 2024

Duidelijke prijsopgave ontvangen en deze is ook nagekomen. Prima dus.

- Chantal Schouten

Uiteindelijk een testament

15 april 2024

Na weken twijfelen toch maar een testament op laten stellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Marinus Hendriks

Kennis van wetgeving

12 april 2024

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Richard van Dongen

Uiteindelijk een samenlevingscontract

2 april 2024

Even getwijfeld of het noodzakelijk was, maar toch alles maar op papier laten zetten. Voelt wel aangenaam.

- Michiel Vermeulen

De stap naar een samenlevingscontract gezet

27 maart 2024

Even getwijfeld of het noodzakelijk was, maar desondanks alles maar op papier laten zetten. Geeft een stuk rust.

- Simon Hofman

Uitgelichte notarissen uit Wapse

Notariskantoor mr. P.T.M. De Vries

Venekoterweg 46
8431 HH Oosterwolde
Nederland

0516 513 741
http://www.notarissen-dewerven.nl/

Notariskantoor Kooi

Folkertslân 68
9244 ED Beetsterzwaag
Nederland

0512 382 415
http://www.notariskooi.nl/

Notaris De Werven Netwerk Notarissen

Venekoterweg 46
8431 HH Oosterwolde
Nederland

0516 513 741
http://www.notarissen-dewerven.nl/