Notaris Reek

Behoefte aan een top notaris in Reek die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Reek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Reek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Reek gezocht?

Een notaris in Reek vinden

Notaris Reek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Reek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Schaijk, Uden en Gassel bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Reek

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Reek kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Reek vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Reek kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Reek vinden

Wil je een geschikte notaris in Reek vinden? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Met notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een kundige notaris. We hebben een ruim portfolio en hiermee vind je binnen enkele momenten een competente notaris in Reek voor jouw opdracht. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Reek in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Reek vaak alsnog een geschikte keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Reek in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Reek te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een kantoorpand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Reek om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Reek

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Reek?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Reek voor nodig hebben. Een notariskantoor in Reek kan je onder andere helpen met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Daarbuiten is een notariskantoor in Reek de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opstellen van een aantal notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Reek moet zoeken.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een expliciet specialisme brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de omstandigheid erom vraagt. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Reek je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Reek?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Reek te vinden dat bij je past.

Reek notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Reek naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of kantoorpand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Reek bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus iedere keer dat deze aktes glashelder en legaal zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van een akte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Reek notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Reek?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Reek.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Reek

Alvorens je te verdiepen in de prijzen is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Reek is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De kosten van een notaris kantoor in Reek kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Reek

Nu notarissen uit Reek vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Reek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Reek

De onkosten voor een notarispraktijk in Reek kunnen flink uiteen lopen om aparte aanleidingen. Er bestaat wederkerig aanzienlijk wat verschil tussen de allerlei notarispraktijken in Reek. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en aantal opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Reek vindt die nog niet zo lang bestaat of zeer klein is, ben je veelal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Reek die zeer veel ervaring heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Reek te zoeken is door allemaal offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is dan wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Reek op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Reek vergelijken

Het is goed om aparte aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Reek een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Via dit kennismakingsgesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Reek voor jou kan inhouden. Ook zul je gelijk kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Reek

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Reek en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Reek

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Reek terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Reek

Blij met beslissing

11 januari 2023

Naderhand content dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Nicolaas Verbeek

Voortreffelijke keuze

3 januari 2023

Was een prima keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Jessica van Vliet

Vlot een passende notaris geregeld.

29 december 2022

Ongeacht de haast kwestie een notaris gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Top!

- Daniël Smits

Vlug de goede specialist getroffen

23 december 2022

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in gesprek met een partij die haarfijn wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Simon Wolters

Snel een bijpassende notaris geregeld.

15 december 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Marcel Vink

Erfenis correct verdeeld

9 december 2022

Door de notaris zijn we door een lastige periode heengeloodst. Erfenis is zorgvuldig verdeeld.

- Annemarie Wolters

Kennis van zaken

28 november 2022

Naar verwachting, veel verstand van zaken.

- Guido Blom

Prima advies gekregen!

27 november 2022

Duidelijk advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Bastiaan Schouten

Beter geprijsd dan verwacht

11 november 2022

Was achteraf een hoop minder duur uit dan dat ik had vermoed.

- Roy Jonker

Uitgelichte notarissen uit Reek

Notariskantoor Van Mourik en De Bie Notarissen

De Donk 21
5374 HA Schaijk
Nederland

0486 462 614
http://www.vanmourikendebie.nl/

v. Drongelen Not./Juridische Dienstverlening B.V.

Molenstraat 43
5373 AM Herpen
Nederland

0412 487 111
https://www.dv-vd.nl/

Gerrits & Van Gulick Notarissen – Uden

Pastoor Spieringsstraat 233
5401 GV Uden
Nederland

0413 249 910
http://www.gerrits-vangulick.nl/