Notaris Maurik

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Maurik?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Maurik verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Maurik – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Maurik gezocht?

Een notaris uit Maurik vinden

Notaris Maurik
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maurik, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Ingen, Ommeren en Lienden bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Maurik

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Maurik kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Maurik. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Maurik vinden

Ben je op zoek naar een kundige notaris in Maurik? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een competente notaris. Via ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Maurik die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Maurik in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Maurik meestal alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Maurik in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Maurik te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Overigens speelt een notaris in Maurik een importante rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Maurik om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Maurik

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Maurik?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je exact een notariskantoor in Maurik nodig hebt. Een notariskantoor in Maurik kan je onder meerdere bijstaan met het opstellen van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Tevens is een notariskantoor in Maurik de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opstellen van diverse notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Maurik moet zoeken.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een expliciet specialisme brengen. Niettemin zijn er diverse denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Maurik je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Maurik?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Maurik te vinden dat bij je past.

Maurik notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een speurtocht begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van documenten? Laat je dan zeker eens inspireren door in Maurik een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook doorgaans terecht bij een expeditie in Maurik naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is beschreven. De wettigheid van het geschrift is wel erg van belang wanneer het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het eindigen van een liefdesrelatie. Je wil daarbij dat alles duidelijk is beschreven, correct is beschreven en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Evengoed is het opheffen van een verhouding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Maurik via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Je kunt het slimste in Maurik je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Maurik?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Maurik.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Maurik

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en begeleiding. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Maurik is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De onkosten van een notaris kantoor in Maurik kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Maurik

Nu notarissen uit Maurik vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Maurik vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Maurik

Er zijn talloze aanleidingen waarom de kosten voor een notarispraktijk in Maurik kunnen uiteenlopen. Er bestaat over en weer aanzienlijk wat verschil tussen de aparte notarispraktijken in Maurik. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Maurik die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost meestal iets minder als een notarispraktijk in Maurik die veel groter is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Probeer ook te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Maurik op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Maurik vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Je weet dan ook zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat heel van belang is in het geval van juridische kwesties. Mocht de notarispraktijk in Maurik iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit bespaart een boel tijd die onnodig besteed wordt.

Naderhand hoef je louter nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Dankzij dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Maurik die je voor je hebt. Verder zul je direct kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Maurik

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Maurik en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Maurik

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Maurik terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Maurik

Na aanvragen offertes direct ontvangen

9 juli 2024

De offertes waren vlug ontvangen en daardoor konden we rap met de notaris in zee.

- Maarten van de Brink

Vlot en passende notaris gevonden

2 juli 2024

Ondanks de spoed kwestie een notaris gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Top!

- Martijn de Vries

Transparant in alles

29 juni 2024

Overzichtelijke prijsopgave gehad en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Janneke van der Laan

Domweg prima

19 juni 2024

Uitstekende notaris, zoals ik had gehoopt.

- Cornelis van Leeuwen

Goede afwikkeling testament!

13 juni 2024

Ik was angstig dat het zeer complex zou worden en overwegend: prijzig. Niets is minder waar.
Naast het werk wat gewoon grondig gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg prettig.

- Margaretha van Beek

Uiteindelijk een testament

2 juni 2024

Na urenlang aarzelen toch maar een testament op laten stellen. Had ik veel eerder moeten doen!

- Tessa Hoekstra

Prima!

26 mei 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met zaken rondom ons erfrecht ontdekt. De verzoeken die we hadden werden gauw en verhelderend beantwoord.

- Sanne Brouwer

Voordelig en top!

24 mei 2024

Verklaring van erfrecht was zo geregeld! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat geld bespaard. Content dus!

- Renate Driessen

Ervaren notaris gevonden

15 mei 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en gauw opgesteld.
Ondanks de aard van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Daniël Postma

Uitgelichte notarissen uit Maurik

EMS Netwerk Notarissen

Dorpsstraat 5
3941 JJ Doorn
Nederland

0343 412 441
http://www.emsnotarissen.nl/

EMS Notaries

Oeverstraat 6
3961 AN Wijk bij Duurstede
Nederland

0343 522 634
http://www.notariskantoordoorn.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V.

Hogesteeg 1
3972 JS Driebergen-Rijsenburg
Nederland

0343 528 080
https://www.heuvelrugnotarissen.nl/team/gijs-alferink/