Notaris Lathum

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Lathum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Lathum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Lathum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Lathum gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Lathum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lathum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Dieren, Ellecom en Spankeren bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lathum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Lathum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Lathum vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Lathum kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Lathum vinden

Ben je zoekende naar een vakkundige notaris in Lathum? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Een vakkundige notaris vind je namelijk eenvoudig vanuit notaris-kaart.nl. Wij hebben een ruim portefeuille en hiermee vind je in minder dan enkele momenten een geschikte notaris in Lathum voor jouw klus. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Lathum in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Lathum niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Lathum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Lathum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een kantoorpand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook wanneer je een concern wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Lathum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Lathum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lathum?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Lathum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Lathum kan je onder meerdere begeleiden met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Lathum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een capabel notariskantoor in Lathum kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er allerlei denkbare situaties waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Lathum je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lathum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lathum te vinden dat bij je past.

Lathum notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een expeditie gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Lathum een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Tevens het opmaken van een notarieel testament is iets wat mensen in Lathum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan immer verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. Dit komt zeer goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het ontbinden van een relatie. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is verwoord, correct is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Lathum via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen wanneer een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Lathum je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lathum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lathum.

Kosten notaris Lathum

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Lathum dan is het slim om je te oriënteren op de tarieven. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn taak niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan echt dat juiste notaris kantoor in Lathum? Je vraagt simpel via ons diverse offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de beste keuze. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Lathum door een nauwkeurig gespecificeerde prijsopgave.

Er zijn aparte manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Lathum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lathum

Nu notarissen uit Lathum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lathum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Lathum

Er zijn allemaal aanleidingen waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Lathum kunnen afwijken. Er bestaat onderling aanzienlijk wat verschil tussen de verschillende notarispraktijken in Lathum. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Lathum die net gestart is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder als een notarispraktijk in Lathum die veel groter is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lathum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lathum vergelijken

Het is uiteraard een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een deskundige te maken krijgt, wat erg noodzakelijk is in het geval van juridische kwesties. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Lathum een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Naderhand hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Gedurende dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Lathum die je voor je hebt. Tevens zal je direct kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lathum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lathum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lathum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lathum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lathum

Betrouwbare notaris gevonden

21 mei 2024

Zeer degelijk en gepast advies gekregen door de notaris.

- Claudia van den Heuvel

Bedankt

18 mei 2024

Merci voor alle hulp en steun!

- Ruud Molenaar

Goedkoop en goed!

9 mei 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was vlug gedaan! Wel echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat kosten bespaard. Met die reden ben ik tevreden!

- Lisette Verbeek

Prima!

2 mei 2024

Na het uitkiezen van een notaris via notaris-kaart konden we vlug antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De verzoeken die we hadden werden gauw en verhelderend beantwoord.

- Jolanda Kuiper

Goed en snel geregeld

25 april 2024

Opstellen van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische taal en daarom prima.

- Sebastiaan Post

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

20 april 2024

De begeleiding tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Femke Jacobs

Vlot een passende notaris geregeld.

10 april 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Koen de Vries

Duidelijk uiteenzetting van de tarieven ontvangen en deze is keurig opgevolgd. Content dus!

1 april 2024

- Yvonne Hendriks

Snel geregeld

28 maart 2024

Aanvraag ging vlot en de benodigde aktes waren binnen no time opgesteld.Soepel en dus tevreden.

- Tamara Evers

Uitgelichte notarissen uit Lathum

Notariskantoor Zwanikken

Vijverlaan 21
6881 HL Velp
Nederland

026 361 7921
http://www.zwanikken.nl/

NotarisPlus

Hoofdstraat 190
6881 TM Velp
Nederland

026 361 7221
http://notarisplus.nl/

Notariaat Duiven Westervoort

Rijksweg 57
6921 AC Duiven
Nederland

0316 262 171
http://www.notdw.nl/