Notaris Joure

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw notaris zaken in Joure?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Joure verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Joure – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Notaris Joure gezocht?

Een notaris in Joure vinden

Notaris Joure
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Joure, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Akmarijp, Terkaple en Rotsterhaule bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Joure

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Joure kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Joure vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Joure kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Joure vinden

Echt al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Joure? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de goede individu die je juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Joure. En dankzij deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Joure in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Joure te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Joure

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Joure?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Joure nodig hebt. Een notariskantoor in Joure kan je onder meerdere ondersteunen met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Daarbuiten is een notariskantoor in Joure de uitverkoren partij die je kan helpen met het opstellen van meerdere notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Joure moet zoeken.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een speciaal specialisme brengen. Desondanks zijn er talloze denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Joure je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Joure?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Joure te vinden dat bij je past.

Joure notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien aanleidingen kunnen benoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Joure notarispraktijk, je zal nu simpelweg heel veel baat ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een woonhuis. Hier kan men denken aan onder andere lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. De notaris in Joure weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Bovendien zal je vanwege de notaris behoorlijk tijd over kunnen houden. Het opmaken van een hypotheekakte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Joure een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf aanzienlijke moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Joure?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Joure.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Joure

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een prof met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Het notaris kantoor in Joure stelt bijvoorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opstellen van een testament. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

Er zijn allemaal manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Joure op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Joure

Nu notarissen uit Joure vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Joure vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Joure

Het is simpelweg niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de buurt zit. Als je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Dankzij deze stappen weet je absoluut dat je een competente partij zal vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een prima uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Joure. Als de taak glashelder is, is het namelijk gemakkelijker om een passend tarief af te spreken.

Gaat je wens louter over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je bovendien een akte laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook afwijken. Voor een notarispraktijk in Joure zien we meestal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Joure op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Joure vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Joure notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Goed! Hier helpen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Joure een notarispraktijk te vinden is die nauwkeurig aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt gauw beantwoord door sommige partijen die voor jou boeiend zijn. Vanzelfsprekend is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Joure je notarispraktijk uit te zoeken. Vervolgens kun je in een gesprek of gedurende een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wanneer je in Joure een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en nu nog een kosteloos en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een andere optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Joure

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Joure en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Joure

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Joure terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Joure

Notarieel gewoon top

15 juli 2022

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en goed juridisch advies gekregen.

- Antonius Smit

Betrouwbare notaris gevonden

9 juli 2022

Zeer deugdelijk en correct advies ontvangen via de notaris.

- Pieter Kuiper

Begeleiding was persoonlijk

2 juli 2022

Elke fase werd goed gefundeerd . Erg tevreden met het proces.

- Elisabeth de Vries

Het juridisch onderzoeken van de zaak was essentieel.

24 juni 2022

Er is in onze zaak door de notaris degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Rogier van Dam

Immer bereikbaar voor vragen

13 juni 2022

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg fijn.

- Gerardus van der Meulen

Notariële ondersteuning was fijn

7 juni 2022

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Sjoerd van den Heuvel

Snel een bijpassende notaris geregeld.

5 juni 2022

Ondanks de haast kwestie een notaris gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Top!

- Nienke de Wit

Bedankt

24 mei 2022

Dank u wel voor de begeleiding en steun!

- Kirsten de Bruin

Werkelijke autoriteit in rechtsgebied

18 mei 2022

Mijn notaris had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor zeer veel ontspanning.

- Angela Evers

Uitgelichte notarissen uit Joure

Notariskantoor Mr. A.J. Nicolai

Kooilaan 2
8501 CT Joure
Nederland

0514 602 847
http://www.notaristebalk.nl/

Harmsma Notarissen

Marconiweg 8
8501 XM Joure
Nederland

0513 413 685
http://notarisjoure.nl/

Elcx

Businesspark Friesland-West 27E
8466 SL Nijehaske
Nederland

0513 200 999
http://www.elcx.nl/