Notaris Harich

Behoefte aan een top notaris in Harich die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Harich verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Harich – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Harich gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Harich
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harich, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Indijk, Ypecolsga en Balk bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Harich

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Harich is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Harich vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Harich kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Harich vinden

Ben je zoekende naar een vakkundige notaris in Harich? Dan kunnen we je gerust stellen! Een kundige notaris vind je namelijk eenvoudig dankzij notaris-kaart.nl. We hebben een veelzijdig portefeuille en hiermee vind je in minder dan enkele ogenblikken een kundige notaris in Harich voor jouw opdracht. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Harich in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Harich vaak alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Harich in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Harich te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Verder speelt een notaris in Harich een gewichtige rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Harich om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Harich

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Harich?

Een goed notariskantoor in Harich kan je nauwkeurig helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Harich is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Veelal heeft een notariskantoor in Harich voor allemaal disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor erg veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Harich.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een speciaal specialisme brengen. Toch zijn er verschillende denkbare gevallen waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Harich je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Harich?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Harich te vinden dat bij je past.

Harich notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Harich een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Wanneer je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook doorgaans terecht bij een expeditie in Harich naar een notariskantoor.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles glashelder en juridisch juist is vastgelegd. De wettigheid van het document is immers zeer noodzakelijk als het nodig is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Dikwijls is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. Je wil dan dat alles helder is beschreven, correct is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Harich via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen als een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Harich je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Harich?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Harich.

Kosten notaris Harich

Alvoor je te verdiepen in de tarieven is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Harich stelt onder andere de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tarieven van een notaris kantoor in Harich kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Harich

Nu notarissen uit Harich vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Harich vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Harich

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Harich zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zal je natuurlijk in verbinding komen met een notarispraktijk in Harich die nauwgezet past bij je behoefte. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Gaat je wens alleen over het verwerven van advies? Of wil je misschien een overeenkomst laten opstellen? Middels hier rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Harich een standaard uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Harich op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Harich vergelijken

Het is uiteraard een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Harich iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit bespaart een heleboel tijd die nodeloos besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Door dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Harich die je voor je hebt. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Harich

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Harich en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Harich

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Harich terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Harich

Transparant in alles

8 september 2023

Duidelijke prijsopgave gehad en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Judith van Wijk

Een persoon die snapt waar die het over heeft

2 september 2023

Direct de geschikte man ontdekt. Dankjewel!

- René de Haan

Deskundige notaris

26 augustus 2023

Binnen no-time een deskundige notaris. Dankjewel!

- Roel van der Heijden

Zekerheid voor later

16 augustus 2023

Een moment lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik veel eerder moeten doen!

- Sylvia Jonker

Exact zoals verwacht

13 augustus 2023

Aanbod was eerlijk.

- Vincent Smits

Oprecht fijn

30 juli 2023

Hoopte al dat mijn notaris zo competent zou zijn.

- Paul Bosch

Lage tarieven

19 juli 2023

In verband met de oprichting van onze coöperatie zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken naderhand.

- Tessa van de Veen

Goed werk gekregen

16 juli 2023

We hadden een zorg dat het moeilijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegendeel waar. Niks is minder waar.
Ongeacht het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Zeer prettig.

- Koen Verhoeven

Super!

3 juli 2023

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor aangelegenheden rondom ons erfrecht ontdekt. De reacties waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Martinus van de Veen

Uitgelichte notarissen uit Harich

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/

Notariskantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/

Notaris kantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/