Notaris Roden

Behoefte aan een betaalbare notaris in Roden die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Roden verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Roden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Roden gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Roden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Leutingewolde, Foxwolde en Roderwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Roden

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Roden kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Roden. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Roden vinden

Ben je misschien op zoek naar een notaris in Roden? Het is niet altijd simpel om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het stevige aanbod is het uitdagend om de competente partijen nog te herkennen. Maar tijdens deze tocht zullen wij er tevens voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Roden. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als daarvoor.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Roden te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Roden te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Roden

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Roden?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in Roden nodig hebt. Een notariskantoor in Roden zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Roden er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Roden kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een expliciet specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis daarom vraagt. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Roden je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Roden?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Roden te vinden dat bij je past.

Roden notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien argumenten kunnen opnoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Roden notarispraktijk, je zal nu eenmaal erg veel baat ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je flink wat geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Roden weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf uiteraard zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Roden een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf behoorlijk inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Roden?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Roden.

Kosten notaris Roden

De kosten zijn een belangrijke component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Roden. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan echt dat verstandige notaris kantoor in Roden? Via notaris-kaart.nl vraag je simpel meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Roden door een nauwkeurig gespecificeerde aanbieding.

De tarieven van een notaris kantoor in Roden kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Roden

Nu notarissen uit Roden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Roden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Roden

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Roden kunnen flink uiteen lopen om allerlei redenen. De ene notarispraktijk in Roden is uiteraard de andere niet. Kosten kunnen veel variëren op basis van ervaring en kundigheid, en bovendien op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Roden die net gestart is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder als een notarispraktijk in Roden die veel kolossaler is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel past bij je omstandigheid. Kijk verder of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een aardig beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Roden op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Roden vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Roden notarispraktijk offertes wilt opvragen? Goed! Hier kunnen wij je namelijk uitstekend bij assisteren! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Roden aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw wensen.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Roden gevestigde notarispraktijk te komen. Vervolgens kun je in een kennismakingsgesprek of bij een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wanneer je in Roden een notarispraktijk zoekt, is het goed om niet langer te wachten en vandaag nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een alternatieve optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Roden

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Roden en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Roden

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Roden terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Roden

Prijsopgave was betaalbaar

12 april 2024

De tarieven waren laag, tegen onze verwachting in.

- Petra van Vliet

Oprecht een vakvrouw

2 april 2024

Ze was zeer professioneel en kundig. Heel fijn!

- Margaretha de Leeuw

Helemaal goed in orde

30 maart 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor uitstekend.

- Petrus Sanders

Erfenis beschaafd verdeeld

20 maart 2024

Door de notaris zijn we door een moeilijke paar maanden heengeloodst. Erfenis is netjes verdeeld.

- Maarten Bosch

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

15 maart 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Maria de Jong

Top raadgeving gekregen!

7 maart 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en juist advies.

- Raymond van de Berg

Eenvoudig goed

27 februari 2024

Rap en verhelderend geregeld. Dank!

- Danny Wolters

Prima afgehandeld.

22 februari 2024

Vlot en begrijpelijk afgehandeld. Dank!

- Barbara Gerritsen

Goed en snel geregeld

12 februari 2024

Wilsbeschikking is zonder al teveel heisa geregeld. Duidelijke taal en lage tarieven. Perfect.

- Marcel Smit

Uitgelichte notarissen uit Roden

Notaris mr. J.W. van der Woude B.V.

Meidoornlaan 29
9301 MA Roden
Nederland

050 501 9171
http://www.hollandvdwoude.nl/

Huizinga De Vries Notarissen

Tolberterstraat 39A
9351 BC Leek
Nederland

0594 512 005
http://huizingadevries.nl/

Notarispraktijk Velema

De Zulthe 1
9301 AV Roden
Nederland

050 501 0515
http://velemarijks.nl/