Notaris Roderwolde

Wil jij een betaalbare notaris uit Roderwolde die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Roderwolde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Roderwolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Roderwolde gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Roderwolde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roderwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Matsloot, Roden en Leutingewolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Roderwolde

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Roderwolde is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Roderwolde. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Roderwolde kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Roderwolde vinden

Ben je op zoek naar een deskundige notaris in Roderwolde? Dan hebben we goed nieuws voor je! Met notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een kundige notaris. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Roderwolde die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Roderwolde in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Roderwolde vaak alsnog een geschikte keuze.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Roderwolde in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Roderwolde te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Tevens speelt een notaris in Roderwolde een importante rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woning. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Roderwolde om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Roderwolde

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Roderwolde?

Een verstandig notariskantoor in Roderwolde kan je nauwkeurig helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Roderwolde is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Roderwolde voor verschillende specialismen notarissen in dienst. Je kunt daarom voor een aardig breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Roderwolde.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er aparte denkbare situaties waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Roderwolde je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Roderwolde?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Roderwolde te vinden dat bij je past.

Roderwolde notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een speurtocht gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Laat je dan zeker eens inspireren door in Roderwolde een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook doorgaans terecht bij een zoektocht in Roderwolde naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is vastgelegd. De wettigheid van het document is wel zeer noodzakelijk wanneer het nodig is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het opheffen van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van nut dat het document overduidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Desondanks is het beëindigen van een verbinding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Roderwolde via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Vraag in Roderwolde je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Roderwolde?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Roderwolde.

Kosten notaris Roderwolde

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en advies. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Roderwolde is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn talloze manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Roderwolde op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Roderwolde

Nu notarissen uit Roderwolde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Roderwolde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Roderwolde

Er zijn talloze oorzaken waarom de kosten voor een notarispraktijk in Roderwolde kunnen variëren. Er bestaat over en weer behoorlijk wat verschil tussen de verschillende notarispraktijken in Roderwolde. Prijzen kunnen aardig verschillen op basis van ervaring en kundigheid, echter tevens op basis van populariteit.

Wanneer je een notarispraktijk in Roderwolde vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Roderwolde die enorm veel expertise heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Roderwolde te vinden is door diverse aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je omstandigheid. Tracht bovendien te achterhalen wat het ene notariskantoor nou minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Roderwolde op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Roderwolde vergelijken

Het is slim om aparte aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan ook zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat heel noodzakelijk is in het geval van juridische aangelegenheden. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Roderwolde een bepaalde opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Via dit kennismakingsgesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Roderwolde voor jou kan betekenen. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Roderwolde

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Roderwolde en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Roderwolde

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Roderwolde terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Roderwolde

Goed en snel geregeld

25 mei 2024

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische spraak en daarom uitstekend.

- Anita Willems

Merci

12 mei 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Petrus de Haan

Tevreden met afwikkeling

6 mei 2024

Simpelweg gelukkig met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Laura Vink

Begeleiding was geweldig

3 mei 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Jacobus van Beek

Verstand van de wet

23 april 2024

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Maarten van den Bosch

Betrouwbare notaris gevonden

16 april 2024

Erg degelijk en correct advies gekregen van de notaris.

- Maaike Willems

Duidelijk uiteenzetting van de tarieven gekregen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

11 april 2024

- Natasja Postma

Na aanvragen offertes direct ontvangen

31 maart 2024

Vlot de offertes gehad en een juiste notaris gevonden.

- Ilona Groen

Prima!

29 maart 2024

Na het kiezen van een notaris via notaris-kaart konden we gauw antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De verzoeken die we hadden werden vlot en duidelijk beantwoord.

- Christian Wolters

Uitgelichte notarissen uit Roderwolde

Notaris mr. J.W. van der Woude B.V.

Meidoornlaan 29
9301 MA Roden
Nederland

050 501 9171
http://www.hollandvdwoude.nl/

Notarispraktijk Velema

De Zulthe 1
9301 AV Roden
Nederland

050 501 0515
http://velemarijks.nl/

Holland & Van der Woude notarissen & adviseurs

Meidoornlaan 29
9301 MA Roden
Nederland

050 501 9171
https://www.hollandvdwoude.nl/