Notaris Lieveren

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Lieveren?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Lieveren verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Lieveren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Lieveren gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Lieveren
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lieveren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Roderesch, Steenbergen en Leutingewolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lieveren

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Lieveren kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Lieveren. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Lieveren kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Lieveren vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Lieveren? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte individu die jouw juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer. Maar gedurende deze zoektocht zullen wij er zeker weten voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Lieveren. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als voorheen.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Lieveren te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Lieveren te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Lieveren

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lieveren?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Lieveren nodig hebt. Een notariskantoor in Lieveren zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een erfenis of een wilsbeschikking. Ook is het zo dat een notariskantoor in Lieveren er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Lieveren kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er talloze denkbare situaties waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Lieveren je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lieveren?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lieveren te vinden dat bij je past.

Lieveren notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Lieveren een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Evenals het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Lieveren via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles glashelder en juridisch juist is beschreven. Dit komt zeer goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. Doorgaans is dat pas bij het eindigen van de regeling in kwestie. Je wil dan dat alles begrijpelijk is verwoord, fatsoenlijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Lieveren via notariskantoor hebt laten opstellen. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Lieveren je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lieveren?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lieveren.

Kosten notaris Lieveren

De prijzen zijn een doorslaggevende component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Lieveren. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt raken aan iemand die zijn vak niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan toch echt de methode om een vaardig notaris kantoor in Lieveren te vinden? Je vraagt ongecompliceerd via ons diverse offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de aantrekkelijkste keuze. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Lieveren dankzij een nauwkeurig gespecificeerde aanbieding.

De onkosten van een notaris kantoor in Lieveren kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lieveren

Nu notarissen uit Lieveren vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lieveren vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Lieveren

Indien je een goedkope notarispraktijk in Lieveren zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, kun je doorgaans in aanraking komen met een notarispraktijk in Lieveren die precies past bij je voorkeuren. Als de klus duidelijk is, is het immers gemakkelijker om een gericht tarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om raadgeving te krijgen voor onder andere het aanschaffen van een woonhuis of wil je ook een overeenkomst op laten stellen? Door hier rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Lieveren zien we over het algemeen een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lieveren op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lieveren vergelijken

Het is simpelweg een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Lieveren een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Aansluitend hoef je uitsluitend nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Lieveren die je voor je hebt. Bovendien zal je gelijk kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lieveren

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lieveren en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lieveren

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lieveren terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lieveren

Super!

20 mei 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor zaken rondom ons erfrecht gevonden. De vragen die we hadden werden vlug en glashelder beantwoord.

- Femke Visser

Eindelijk een samenlevingscontract

13 mei 2024

Na een aantal maanden gezamenlijk wonen alles toch maar officieel gemaakt. Geeft een heleboel rust.

- Marleen Willems

Echte specialist binnen rechtsgebied

11 mei 2024

Een werkelijke pro gevonden. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Adriana de Bruijn

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

2 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Kirsten Peters

Bekwame notaris ingeschakeld

21 april 2024

Deskundige notaris ontdekt die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de soort van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Christian van Wijk

Content met beslissing

18 april 2024

Was een uitstekende keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Antonius van der Linden

Aanvraag offertes aan te bevelen

11 april 2024

Wij kunnen notaris-kaart aanraden.

- Susanne van de Velden

Prima afhandeling testament!

6 april 2024

Ik was angstig dat het zeer ingewikkeld zou worden en hoofdzakelijk: duur. Gelukkig was het omgekeerde aan de orde.
Naast het werk wat gewoon grondig gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Super aangenaam.

- Marleen van Leeuwen

Top geregeld

27 maart 2024

Had in korte periode een passende aanbieding op maat, super!

- Petronella van der Meulen

Uitgelichte notarissen uit Lieveren

Notaris mr. J.W. van der Woude B.V.

Meidoornlaan 29
9301 MA Roden
Nederland

050 501 9171
http://www.hollandvdwoude.nl/

Notarispraktijk Velema

De Zulthe 1
9301 AV Roden
Nederland

050 501 0515
http://velemarijks.nl/

Holland & Van der Woude notarissen & adviseurs

Meidoornlaan 29
9301 MA Roden
Nederland

050 501 9171
https://www.hollandvdwoude.nl/