Notaris Leutingewolde

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Leutingewolde?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Leutingewolde verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Leutingewolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Leutingewolde gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Leutingewolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leutingewolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Lieveren, Roderesch en Nietap bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Leutingewolde

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Leutingewolde is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Leutingewolde. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Leutingewolde kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Leutingewolde vinden

Ben je zoekende naar een deskundige notaris in Leutingewolde? Dan hebben we fijn bericht voor je! Een kundige notaris vind je namelijk simpel bij notaris-kaart.nl. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Leutingewolde die aansluit op jouw behoefte. In bepaalde gevallen is het vereist om een notaris in Leutingewolde in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Leutingewolde niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Leutingewolde te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Leutingewolde te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Tevens speelt een notaris in Leutingewolde een importante rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook indien je een onderneming wilt opzetten en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Leutingewolde om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Leutingewolde

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Leutingewolde?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je exact een notariskantoor in Leutingewolde nodig hebt. Een notariskantoor in Leutingewolde zal je helpen met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een wilsbeschikking. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Leutingewolde er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een capabel notariskantoor in Leutingewolde kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er allerlei denkbare situaties waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Leutingewolde je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Leutingewolde?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Leutingewolde te vinden dat bij je past.

Leutingewolde notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een zoektocht gestart naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Overweeg dan zeker in Leutingewolde een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. Tevens het opmaken van een notarieel testament is iets wat personen in Leutingewolde via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk gegarandeerd van een legaal document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. Dit komt uiterst goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het eindigen van een verbinding. Je wil daarbij dat alles helder is beschreven, goed is beschreven en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Leutingewolde via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen indien een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Leutingewolde je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Leutingewolde?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Leutingewolde.

Kosten notaris Leutingewolde

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een reguliere jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Leutingewolde is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van documenten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

Er zijn allemaal manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Leutingewolde op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Leutingewolde

Nu notarissen uit Leutingewolde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Leutingewolde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Leutingewolde

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Leutingewolde zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Indien je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Leutingewolde. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Is het enkel maar nodig om advies te krijgen voor bijvoorbeeld het overnemen van een woning of wil je bovendien een overeenkomst op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Leutingewolde een normaal uurtarief van €150. Ga je voor een persoon met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Leutingewolde op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Leutingewolde vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Leutingewolde notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Prachtig! Hier kunnen wij je namelijk geweldig bij begeleiden! Ons netwerk is namelijk flink groot waardoor ook in Leutingewolde een notarispraktijk te vinden is die precies aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt gauw beantwoord door een aantal partijen die voor jou interessant zijn. Uiteraard is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Leutingewolde je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk gesprek kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op wanneer je in Leutingewolde een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Leutingewolde

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Leutingewolde en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Leutingewolde

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Leutingewolde terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Leutingewolde

Zoals verwacht

23 mei 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Thomas van Loon

Eenvoudig goed

18 mei 2024

Vlot en verhelderend geregeld. Dank je wel!

- Mark van de Ven

Heldere gang van zaken

9 mei 2024

Overzichtelijke prijsopgave gekregen en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Steven van der Meulen

Lage kosten

2 mei 2024

In verband met de oprichting van onze vennootschap zochten wij een een betaalbare notaris.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij met de vlotheid.

- Bart Maas

Simpelweg perfect

23 april 2024

Fantastische notaris, zoals ik had vermoed.

- Marc Schouten

Merci

14 april 2024

Dank u wel voor de begeleiding en hulp!

- Simone Peeters

Ervaren notaris gevonden

9 april 2024

Vakkundige notaris ontdekt die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit duidelijk en bekwaam afgehandeld.
Ook vielen de prijzen ons erg mee.

- Jelle van Veen

Zoals bedacht

1 april 2024

Voortreffelijk aanbod gekregen.

- Bram Evers

De stap naar een samenlevingscontract gezet

29 maart 2024

Even getwijfeld of het nodig was, maar niettemin alles maar op papier laten zetten. Voelt wel prettig.

- Wouter de Groot

Uitgelichte notarissen uit Leutingewolde

Notaris mr. J.W. van der Woude B.V.

Meidoornlaan 29
9301 MA Roden
Nederland

050 501 9171
http://www.hollandvdwoude.nl/

Huizinga De Vries Notarissen

Tolberterstraat 39A
9351 BC Leek
Nederland

0594 512 005
http://huizingadevries.nl/

Notarispraktijk Velema

De Zulthe 1
9301 AV Roden
Nederland

050 501 0515
http://velemarijks.nl/