Notaris Moddergat

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Moddergat?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Moddergat verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Moddergat – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Notaris Moddergat gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Moddergat
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Moddergat, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Niawier, Nes en Metslawier bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Moddergat

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Moddergat kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Moddergat. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Moddergat kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Moddergat vinden

Wil je een deskundige notaris in Moddergat vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een professionele notaris vind je immers simpel bij notaris-kaart.nl. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Moddergat die aansluit op jouw behoefte. In een aantal gevallen is het noodzaak om een notaris in Moddergat in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Moddergat niet vereist, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Moddergat in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Moddergat te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Tevens speelt een notaris in Moddergat een importante rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woning. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Moddergat om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Moddergat

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Moddergat?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Moddergat voor nodig hebben. Een notariskantoor in Moddergat kan je onder andere assisteren met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Moddergat er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Moddergat kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kan je veelal een expliciet specialisatie brengen. Evengoed zijn er verschillende denkbare scenario`s waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Moddergat je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Moddergat?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Moddergat te vinden dat bij je past.

Moddergat notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Moddergat een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. In ieder geval het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Moddergat via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een legaal document ontvangt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. De wettigheid van het document is namelijk erg noodzakelijk wanneer het noodzakelijk is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. Doorgaans is dat pas bij het opheffen van de afspraak in kwestie. Je wil daarbij dat alles begrijpelijk is beschreven, goed is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Niettemin is het afbreken van een relatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Moddergat via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen wanneer een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Moddergat je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Moddergat?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Moddergat.

Notaris kosten Moddergat

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in Moddergat is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn talloze manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Moddergat op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Moddergat

Nu notarissen uit Moddergat vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Moddergat vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Moddergat

Er zijn diverse redenen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Moddergat kunnen afwijken. De ene notarispraktijk in Moddergat is logischerwijs de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en aantal opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in Moddergat vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Moddergat die heel erg veel expertise heeft of enorm veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij je situatie. Kijk in ieder geval of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een aardig beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Moddergat op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Moddergat vergelijken

Het is natuurlijk een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Moddergat iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit scheelt een hoop tijd die nodeloos besteed wordt.

Daarna hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Bij dit kennismakingsgesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Moddergat voor jou kan inhouden. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Moddergat

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Moddergat en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Moddergat

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Moddergat terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Moddergat

De stap naar een samenlevingscontract gezet

18 juli 2022

Na jaren gezamenlijk wonen alles toch maar formeel gemaakt. Voelt wel prettig.

- Pascal van de Berg

Na opvragen offertes meteen ontvangen

13 juli 2022

De offertes waren snel ontvangen en daardoor konden we rap met een notaris in zee.

- Michael van der Horst

Persoonlijk bijgestaan

6 juli 2022

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Angelique de Jong

Echte vakkundige binnen rechtsgebied

1 juli 2022

Mijn notaris had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Bianca Jonker

Offertes snel binnen

23 juni 2022

De offertes waren gauw ontvangen en dus konden we snel met de notaris in zee.

- Ruben Brouwer

Geen zorgen gehad

16 juni 2022

Te doen krijgen met een erfdeel is al bedroefd op zich. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Albert Koster

Had dit veel sneller moeten doen

6 juni 2022

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Klaas van de Ven

Deskundig en vakkundig.

1 juni 2022

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Ingrid Molenaar

Goedkoop is duurkoop

29 mei 2022

Na opgelicht te zijn door mijn vroegere notaris heb ik via notaris-kaart wel een betrouwbare notaris gevonden. Had ik veel sneller moeten doen.

- David Willems

Uitgelichte notarissen uit Moddergat

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notarispraktijk Beugelink

Kerkstraat 5-11
9291 CA Kollum
Nederland

0511 451 805
http://www.notarisbeugelink.nl/