Notaris Lioessens

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw notaris zaken in Lioessens?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Lioessens verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Lioessens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Notaris Lioessens gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Lioessens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 41 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lioessens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Jouswier, Oostrum en Anjum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lioessens

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Lioessens is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Lioessens vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Lioessens vinden

Wil je een deskundige notaris in Lioessens vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een competente notaris vind je immers gewoon vanuit notaris-kaart.nl. Wij hebben een veelzijdig portfolio en hiermee vind je in minder dan een paar ogenblikken een verstandige notaris in Lioessens voor jouw klus. In een paar gevallen is het noodzaak om een notaris in Lioessens in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Lioessens niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Lioessens te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Lioessens te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Lioessens een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Lioessens om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Lioessens

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lioessens?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Lioessens kan je nauwkeurig helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Lioessens is dat er verscheidene notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Veelal heeft een notariskantoor in Lioessens voor diverse vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt zodoende voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Lioessens.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je vaak een bijzonder specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie daarom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Lioessens je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lioessens?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lioessens te vinden dat bij je past.

Lioessens notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een expeditie gestart naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Laat je dan vooral eens inspireren door in Lioessens een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook regelmatig terecht bij een speurtocht in Lioessens naar een notariskantoor.

Je bent dan immer gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. Dit komt uiterst goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. Meestal is dat pas bij het eindigen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van betekenis dat het document overduidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van bezittingen eruit moet komen te zien.

Evengoed is het ontbinden van een verbinding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Lioessens via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het beste in Lioessens je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lioessens?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lioessens.

Notaris kosten Lioessens

Alvoor je te verdiepen in de onkosten is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de eerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en hulp. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Lioessens is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tarieven van een notaris kantoor in Lioessens kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lioessens

Nu notarissen uit Lioessens vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lioessens vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Lioessens

Er zijn aparte aanleidingen waarom de kosten voor een notarispraktijk in Lioessens kunnen uiteenlopen. De ene notarispraktijk in Lioessens is natuurlijk de andere niet. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in Lioessens vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Lioessens die heel erg veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij jouw situatie. Kijk in ieder geval of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een aardig beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lioessens op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lioessens vergelijken

Het is natuurlijk een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Lioessens een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Gedurende dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Lioessens die je voor je hebt. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lioessens

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lioessens en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lioessens

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lioessens terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lioessens

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

16 februari 2021

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Linda Schouten

Uiteindelijk een testament

8 februari 2021

Na weken aarzelen toch maar een testament op laten maken. Blij met deze beslissing!

- Maria van de Berg

Snel een passende notaris geregeld.

7 februari 2021

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Vanessa van de Ven

Immer bereikbaar voor vragen

27 januari 2021

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel aangenaam.

- Peter van Beek

Domweg voortreffelijk

22 januari 2021

Hoopte al dat mijn notaris zo competent zou zijn.

- Astrid Kuiper

De stap naar een samenlevingscontract gezet

11 januari 2021

Na jaren samen wonen alles toch maar formeel gemaakt. Voelt wel aangenaam.

- Hanneke Hendriks

Afhandeling uit handen

8 januari 2021

De erfenis afgehandeld krijgen is al lastig en langdradig genoeg. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, heel fijn.

- Dennis Groen

Zoals verwacht

2 januari 2021

Prima aanbod ontvangen.

- Antonius van der Heijden

Tevreden met afwikkeling

21 december 2020

Domweg verheugd met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Cornelis Smeets

Uitgelichte notarissen uit Lioessens

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Hellema Notaris B.V.

Hogepol 18
9101 LZ Dokkum
Nederland

0519 294 915
http://www.hellemanotarissen.nl/