Notaris Anjum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Anjum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Anjum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Anjum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Anjum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Anjum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Anjum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Lioessens, Morra en Paesens bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Anjum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Anjum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Anjum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Anjum vinden

Echt al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Anjum? Het is niet immer eenvoudig om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het forse aanbod is het lastig om de geschikte partijen nog te vinden. Maar gedurende deze tocht zullen wij er altijd voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Anjum. En met deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Anjum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Anjum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Anjum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Anjum?

Het geschikte notariskantoor in Anjum sluit precies aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Anjum is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Anjum voor aparte disciplines notarissen in dienst. Je kunt zodoende voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Anjum.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kun je vaak een kenmerkend specialisme brengen. Desalniettemin zijn er diverse denkbare situaties waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Anjum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Anjum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Anjum te vinden dat bij je past.

Anjum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan vooral eens inspireren door in Anjum een notariskantoor te raadplegen. Evenals het opmaken van een notarieel testament is iets wat men in Anjum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan immer gegarandeerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het document is immers erg van belang als het nodig is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het ontbinden van een verbinding. In dit soort tijden is het van belang dat het document overduidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van spullen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Anjum via notariskantoor hebt laten opmaken. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Vraag in Anjum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Anjum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Anjum.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Anjum

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Anjum dan is het belangrijk om je te oriënteren op de kosten. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan wel de methode om een kundig notaris kantoor in Anjum te vinden? Je vraagt ongecompliceerd via ons diverse offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de allerbeste keuze. De onkosten van een notaris kantoor in Anjum worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

De onkosten van een notaris kantoor in Anjum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Anjum

Nu notarissen uit Anjum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Anjum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Anjum

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Anjum zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Anjum. Als de klus helder is, is het veel gemakkelijker om een specifiek tarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om advies te krijgen voor onder andere het kopen van een woonhuis of wil je bovendien een overeenkomst op laten maken? Met er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Anjum een standaard tarief van €150. Ga je voor een professional met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een prof met wat extra ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Anjum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Anjum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Anjum notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Top! Hier helpen we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Anjum aan een notarispraktijk verbinden die past bij je voorkeuren.

Via onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Anjum gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een kennismakingsgesprek of gedurende een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Indien je in Anjum een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en direct nog een kosteloos en vrijblijvende offerte aan te vragen. Later kun je over het algemeen nog een alternatieve route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Anjum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Anjum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Anjum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Anjum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Anjum

Eenvoudig goed

28 februari 2024

Vlot en verhelderend geregeld. Dank je wel!

- Gerrit de Ruiter

Begeleiding was persoonlijk

23 februari 2024

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het proces. Daarom zeer content met de afhandeling.

- Mirjam Post

Goedkope notaris

16 februari 2024

In verband met de oprichting van onze coöperatie zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken daarna.

- Hendrikus Mulder

Doorlopend bereikbaar voor vragen

5 februari 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg prettig.

- Jasper Bakker

Geen zorgen gehad

25 januari 2024

De erfenis afgehandeld krijgen is al lastig en vervelend genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Anouk Bos

Notarieel gewoon top

16 januari 2024

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Erik Visser

Heldere gang van zaken

9 januari 2024

Begrijpelijke aanbieding gekregen en deze is ook nagekomen. Prima dus.

- Christiaan Koster

Content met afwikkeling

2 januari 2024

Gewoon voldaan met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Renate Kuipers

Goed werk ontvangen

28 december 2023

We hadden een zorg dat het moeilijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegenovergestelde waar. Niets is minder waar.
Uiteraard betaal je vanwege het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Super prettig.

- Michiel Koster

Uitgelichte notarissen uit Anjum

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notarispraktijk Beugelink

Kerkstraat 5-11
9291 CA Kollum
Nederland

0511 451 805
http://www.notarisbeugelink.nl/