Notaris Miedum

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Miedum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Miedum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Miedum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Miedum gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Miedum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Miedum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Stiens, Teerns en Finkum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Miedum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Miedum kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Miedum. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Miedum kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Miedum vinden

In ieder geval al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Miedum? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de kundige individu die jouw juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het stevige aanbod is het ingewikkeld om de praktische partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Miedum. En middels deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Miedum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Miedum te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Miedum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Miedum?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Miedum nodig hebt. Een notariskantoor in Miedum zal je bijstaan met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals onder andere een nalatenschap of een testament. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Miedum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Miedum kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kan je veelal een bijzonder specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid erom vraagt. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Miedum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Miedum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Miedum te vinden dat bij je past.

Miedum notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Miedum een notariskantoor te raadplegen. Evenals het opmaken van een notarieel testament is iets wat personen in Miedum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan altijd verzekerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. Dit komt uiterst goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. Meestal is dat pas bij het beëindigen van de afspraak in kwestie. Je wil op dat moment dat alles duidelijk is verwoord, correct is beschreven en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Toch is het beëindigen van een verbinding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Miedum via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten beëindigen. Vraag in Miedum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Miedum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Miedum.

Notaris kosten Miedum

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Miedum stelt onder andere de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn diverse manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Miedum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Miedum

Nu notarissen uit Miedum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Miedum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Miedum

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de regio zit. Wegens een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Via deze stappen weet je zeker dat je een juiste partij zal vinden. Als je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een goed tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Miedum. Als de klus duidelijk is, is het namelijk simpeler om een gericht tarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om raadgeving te krijgen voor bijvoorbeeld het overnemen van een pand of wil je misschien een overeenkomst op laten maken? Middels er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Miedum een gebruikelijk tarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Miedum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Miedum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Miedum notarispraktijk offertes wilt opvragen? Goed! Hier kunnen wij je namelijk uitstekend bij helpen! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Miedum aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw voorkeuren.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt gauw beantwoord door meerdere partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Miedum gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Als je in Miedum een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en nu nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding op te vragen. Later kun je altijd nog een overige route bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je meteen al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Miedum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Miedum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Miedum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Miedum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Miedum

Afhandeling was persoonlijk

29 februari 2024

Iedere stap werd kritisch onderbouwd . Daarom zeer content met de afhandeling.

- Janneke Janssen

Deskundig en vakkundig.

24 februari 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Robin Kok

Prima geregeld.

11 februari 2024

Vlot en begrijpelijk afgehandeld. Bedankt!

- Jelle de Ruiter

Zoals bedacht

9 februari 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Sharon Dekker

Helder uiteenzetting van de kosten gekregen en deze is keurig opgevolgd. Tevreden dus!

22 januari 2024

- Jacqueline van Wijk

Kennis van zaken

20 januari 2024

Zoals vermoed, heel erg kundig.

- Jan van Doorn

Snel en passende notaris gevonden

13 januari 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Kirsten Maas

Zijn super bijgestaan in de zaak

4 januari 2024

De begeleiding tijdens de procedure was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Sabine van de Berg

Werkelijke specialist in rechtsgebied

27 december 2023

Mijn notaris had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Patrick Verhoeven

Uitgelichte notarissen uit Miedum

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/

Adema Gast Wierda Notarissen

Sophialaan 1a
8911 AE Leeuwarden
Nederland

058 215 1115
http://www.notarissen-nederland.nl/friesland/leeuwarden/adema-gast-wierda-notarissen-12.html