Notaris Hempens

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Hempens?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Hempens verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Hempens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Hempens gezocht?

Een notaris uit Hempens vinden

Notaris Hempens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 142 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hempens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Goutum, Teerns en Swichum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hempens

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Hempens is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Hempens. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Hempens kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Hempens vinden

Wil je een kundige notaris in Hempens vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een juiste notaris vind je namelijk makkelijk bij notaris-kaart.nl. We hebben een breed portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele ogenblikken een praktische notaris in Hempens voor je klus. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Hempens in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Hempens vaak alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Hempens in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Hempens te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Verder speelt een notaris in Hempens een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar ook wanneer je een concern wilt opzetten en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Hempens om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Hempens

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hempens?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Hempens voor nodig hebben. Een notariskantoor in Hempens zal je bijstaan met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een testament. Ook is het zo dat een notariskantoor in Hempens er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Hempens kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er diverse denkbare gevallen waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Hempens je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hempens?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hempens te vinden dat bij je past.

Hempens notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen benoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Hempens notarispraktijk, je zal nu simpelweg flink veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een huis of kantoorpand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Hempens bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus immer dat deze stukken helder en legitiem zijn.

Ook bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van een akte is een uitermate zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Hempens notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hempens?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hempens.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Hempens

De tarieven zijn een gewichtige component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Hempens. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan wel de methode om een vaardig notaris kantoor in Hempens te vinden? Je vraagt simpel via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de slimste keuze. De prijzen van een notaris kantoor in Hempens worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet acuut waar je aan toe bent.

Er zijn allemaal manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Hempens op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hempens

Nu notarissen uit Hempens vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hempens vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Hempens

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Hempens zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Als je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Met deze stappen weet je absoluut dat je een juiste partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, kun je natuurlijk in verbinding komen met een notarispraktijk in Hempens die nauwkeurig past bij je voorkeuren. Als de taak glashelder is, is het immers simpeler om een specifiek uurtarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om advies te krijgen voor onder andere het aankopen van een gebouw of wil je misschien een overeenkomst op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Hempens een standaard tarief van €150. Ga je voor een professional met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hempens op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hempens vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Hempens notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Goed! Daar kunnen wij je namelijk uitstekend bij helpen! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Hempens aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw behoefte.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Hempens gevestigde notarispraktijk te komen. Vervolgens kun je in een kennismakingsgesprek of bij een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Indien je in Hempens een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Later kun je iedere keer nog een overige weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je meteen al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hempens

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hempens en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hempens

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hempens terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hempens

Prima afhandeling testament!

18 juli 2024

We hadden een zorg dat het moeilijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Niks is minder waar.
Ongeacht het werk wat gewoon prima gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg fijn.

- Franciscus van den Heuvel

Goedkoper uit dan ik dacht

13 juli 2024

Kosten vielen behoorlijk minder hoog uit dan ik dacht.

- Rutger van de Velde

Notariskantoor was super

6 juli 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Brenda van Dam

Competent en vakkundig.

24 juni 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Klaas van den Broek

Voldaan met afgeleverd werk

22 juni 2024

Eenvoudig voldaan met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Martijn Kramer

Ervaren notaris gevonden

13 juni 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en vlot opgesteld.
Ondanks de soort van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
De tarieven waren prima.

- Joris Timmermans

Samenlevingscontract opgemaakt

3 juni 2024

In een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Prachtig!

- Eric Kuiper

Zekerheid voor later

30 mei 2024

Een moment lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Blij met deze beslissing!

- Koen Janssen

Blij met besluit

19 mei 2024

Was een prima keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Marco de Bruin

Uitgelichte notarissen uit Hempens

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/

Adema Gast Wierda Notarissen

Sophialaan 1a
8911 AE Leeuwarden
Nederland

058 215 1115
http://www.notarissen-nederland.nl/friesland/leeuwarden/adema-gast-wierda-notarissen-12.html