Notaris Hijum

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris in Hijum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Hijum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Hijum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Hijum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Hijum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hijum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hallum, Oude Bildtzijl en Stiens bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hijum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Hijum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Hijum. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Hijum vinden

Ben je op zoek naar een vakkundige notaris in Hijum? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Een juiste notaris vind je namelijk makkelijk met notaris-kaart.nl. Door ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een passende notaris in Hijum die aansluit op jouw behoefte. In een paar gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Hijum in te huren, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Hijum niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Hijum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de onderstaande gevallen een notaris in Hijum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Hijum een belangrijke rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Echter ook indien je een handelsbedrijf wilt opzetten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Hijum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Hijum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hijum?

Een competent notariskantoor in Hijum kan je juist helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Hijum is dat er meerdere notarissen werken die je ook kunnen helpen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Hijum voor diverse disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor erg veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Hijum.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er talloze denkbare situaties waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Hijum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hijum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hijum te vinden dat bij je past.

Hijum notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een zoektocht begonnen naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Overweeg dan zeker in Hijum een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Wanneer je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook dikwijls terecht bij een speurtocht in Hijum naar een notariskantoor.

Je bent dan iedere keer verzekerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. Dit komt uiterst goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het afbreken van een verhouding. In dit soort tijden is het van betekenis dat het geschrift overduidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Desalniettemin is het beëindigen van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Hijum via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen als een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Hijum je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hijum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hijum.

Kosten notaris Hijum

Alvoor je te verdiepen in de onkosten is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Hijum stelt als voorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn verschillende manieren om de kosten van een notaris kantoor in Hijum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hijum

Nu notarissen uit Hijum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hijum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Hijum

De onkosten voor een notarispraktijk in Hijum kunnen sterk uiteen lopen om verschillende aanleidingen. De ene notarispraktijk in Hijum is natuurlijk de andere niet. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en aantal opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in Hijum vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Hijum die heel erg veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Hijum te vinden is door allemaal aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk echt of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een aardig beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hijum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hijum vergelijken

Het is simpelweg een heel goed concept om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Hijum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit scheelt een boel tijd die nodeloos besteed wordt.

Naderhand hoef je louter nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit contact krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Hijum voor jou kan inhouden. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hijum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hijum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hijum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hijum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hijum

Vakkundige notaris

18 juli 2024

Direct de juiste man ontdekt. Bedankt!

- Marloes de Graaf

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

10 juli 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Ruben Hermans

Zoals bedacht

5 juli 2024

Offerte was passend.

- René van der Meulen

Geen zorgen gehad

26 juni 2024

Te maken krijgen met een erfdeel is al verdrietig op zichzelf. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, zeer fijn.

- Paul de Groot

Zoals bedacht

19 juni 2024

Perfect aanbod gekregen.

- Marieke Jacobs

Prijsopgave was betaalbaar

10 juni 2024

De prijzen waren laag, tegen onze verwachting in.

- Melanie Maas

Lage tarieven

4 juni 2024

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken daarna.

- Bianca de Lange

Goed en snel geregeld

30 mei 2024

Wilsbeschikking is buiten al teveel franje georganiseerd. Duidelijke taal en lage prijzen. Ideaal.

- Paul Kramer

Bedankt

19 mei 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Raymond Kramer

Uitgelichte notarissen uit Hijum

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/