Notaris Finkum

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Finkum?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Finkum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Finkum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Finkum gezocht?

Een notaris uit Finkum vinden

Notaris Finkum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Finkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Jelsum, Oude Leije en Marrum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Finkum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Finkum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Finkum. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Finkum vinden

Ben je op zoek naar een professionele notaris in Finkum? Dan kunnen we je gerust stellen! Een kundige notaris vind je immers simpel dankzij notaris-kaart.nl. We hebben een veelzijdig portefeuille en hiermee vind je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Finkum voor je klus. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Finkum in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Finkum vaak alsnog een verstandige keuze.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Finkum te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Finkum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Finkum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Finkum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Finkum?

Het kundige notariskantoor in Finkum sluit nauwgezet aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Finkum is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Finkum dan ook notarissen voor allerlei soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Finkum.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de gebeurtenis daarom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Finkum je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Finkum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Finkum te vinden dat bij je past.

Finkum notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Finkum een notariskantoor te vinden voor deze klus. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook doorgaans terecht bij een expeditie in Finkum naar een notariskantoor.

Je bent dan iedere keer verzekerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. Dit komt bijzonder goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het afbreken van een relatie. Je wil dan dat alles duidelijk is verwoord, degelijk is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Evengoed is het verbreken van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Finkum via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Je kunt het slimste in Finkum je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Finkum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Finkum.

Notaris kosten Finkum

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en hulp. Je kunt als voorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Finkum stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opstellen van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van certificaten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn aparte manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Finkum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Finkum

Nu notarissen uit Finkum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Finkum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Finkum

Er zijn talloze aanleidingen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Finkum kunnen verschillen. De ene notarispraktijk in Finkum is logischerwijs de andere niet. Tarieven kunnen veel afwijken op basis van ervaring en kunde, en tevens op basis van populariteit.

Wanneer je een notarispraktijk in Finkum vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Finkum die enorm veel ervaring heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Finkum te vinden is door allerlei offertes te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is dan wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Finkum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Finkum vergelijken

Het is natuurlijk een heel goed plan om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat ontzettend belangrijk is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Finkum een specifieke klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een consult. Via dit gesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Finkum voor jou kan betekenen. Je kunt dan meteen kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Finkum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Finkum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Finkum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Finkum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Finkum

De notaris was zeer bereikbaar

15 juli 2024

Prima bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Raymond Willemsen

Gewoon goed!

11 juli 2024

Fantastisch verzorgd! Fantastisch!

- Christiaan Smit

Begrijpelijk opgave van de tarieven gekregen en deze is keurig opgevolgd. Content dus!

4 juli 2024

- Patrick van de Ven

De stap naar een samenlevingscontract gezet

24 juni 2024

Momentje getwijfeld of het nodig was, maar desondanks alles maar op papier laten zetten. Voelt wel goed.

- Ruud van Doorn

Ervaren notaris gevonden

18 juni 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en vlot opgesteld.
Ondanks de aard van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
De tarieven waren prima.

- Eveline van de Berg

Kosten wel maar moeite niet bespaard

9 juni 2024

Verklaring van erfrecht was meteen afgehandeld! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking voorafgaand. Met die aanleiding ben ik content!

- Jeroen van Loon

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

4 juni 2024

Zeer degelijk en correct advies ontvangen door de notaris.

- Cornelis Mulder

Goed en snel geregeld

30 mei 2024

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor goed.

- Annemieke van der Linden

Aanvraag offertes aan te raden

22 mei 2024

Uit eigen ondervinding bevelen wij notaris-kaart en dus de offerte aanvraag aan.

- Michiel Vermeulen

Uitgelichte notarissen uit Finkum

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/

Adema Gast Wierda Notarissen

Sophialaan 1a
8911 AE Leeuwarden
Nederland

058 215 1115
http://www.notarissen-nederland.nl/friesland/leeuwarden/adema-gast-wierda-notarissen-12.html